2777
2789
عنوان

جاری جاری

988 بازدید | 69 پست

جاری من چند روزیه امیکرون گرفته گویا دیروز و پریروزم شدید شده منم خونه نبودم دیشب اومدم امروز مادرشوهرمم زنگ زده هواشو داشته برو خونش چون بچه کوچیک داره ببین کاری چیزی داره یا غذا بهش بده منم تماس گرفتم چیزی لازم داره یا نه ولی ترسیدم برم خونش هم اینکه خودم وقتی امیکرون گرفتم خودش فقط یه تماس گرفت و یه وعده سوپ بهم داد بعدشم مادرشوهرم منو برد پیش خودش واسه نگهداری تا بهتر بشم.حتی داخل خونمم نیومد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا ببر بهش بده ولی داخل نرو به شوهرش بده ببره خونه

فک کنم شوهرش نیست شوهرشم با من دشمن شده از دست این بشر احتمالا خودم ببرم بدم ولی شامم بدم؟خودش که فقط یه وعده

نیاز نیست بری خونش، ولی براش سوپ و آبمیوه ببر

فقط میخام سوپ بدم یه فلاسک چایی نداد به من با اون حالم خودم از پس خودم بر اومدم ولی گفتم کاری چیزی داشتی بگو یه جور رفتار کرد انگار من جزام گرفتم

فک کنم شوهرش نیست شوهرشم با من دشمن شده از دست این بشر احتمالا خودم ببرم بدم ولی شامم بدم؟خودش که فق ...

اشکال نداره چون میگی مادرشوهرت ازت مواظبت کرده و حالا مادرشوهرت ازت خواسته براش ببر بخاطر اون

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤
اشکال نداره چون میگی مادرشوهرت ازت مواظبت کرده و حالا مادرشوهرت ازت خواسته براش ببر بخاطر اون

مادرشوهرمم دو روز مراقبت کرد بعدش خودش گرفت من با اون حالم بلند شدم خودم نگهداریش کردم😂😂

فقط میخام سوپ بدم یه فلاسک چایی نداد به من با اون حالم خودم از پس خودم بر اومدم ولی گفتم کاری چیزی د ...

عیب نداره عزیزم حالا چون مادرشوهرت گفته یه دو سه باری سوپ ببر که بعدا زبونشون سرت دراز نباشه.

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
عیب نداره عزیزم حالا چون مادرشوهرت گفته یه دو سه باری سوپ ببر که بعدا زبونشون سرت دراز نباشه.

باشه عزیزم الانم سوپش آماده بشه میبرم شبم به شوهر و بچش شام میدم میگم شوهرت تقویتی کباب بگیره برات خیلی دودل بودم شام بدم یا نه

یعنی شام ندم؟مادرشوهرم یه جوری گفت ماسک بزن برو میگم زشت نباشه خودم هر کاری از دستم بربیاد انجام مید ...

مگه اون اومد تو بری 

من تازه عروس بودم اخلاق جاری مادرشوهر دستم نبود جاریم یه عمل کوچیک سرپایی داشت مادرشوهرم مجبورم کرد ده‌روز واسه خودش سوپ واسه برادرشوهر غذا جدا بپزم منم بچه بودم فکر میکردم جاری باید به هم کمک کنه دیگه ولی من الان باردارم تو بدترین روزا که حالم افتضاح بود اصلا نمیومد بگه چیزی میخوای یا نه مادرشوهرمم هیچی بهش نمگفت ولی منو ول نمی‌کرد اینو بپز اونو بپز