2777
2789
عنوان

جاری جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 69 پست
اطراف من پره از آدمهایی که تو سختی ادم تو شادی تو مناسبت ها پیشش نیستند اما در سختی ها و شادی های خو ...

دیگه مثل خودش نمیشم سوپ میدم شامم به شوهر و بچش میدم بهشم گفتم کاری داشتی بگو والا خودمم تنگی نفس دارم میترسم فشار بیارم به خودم هر کاریم کنم من میشم آدم بده

منکه دیگه الان میفهمم چی به چیه هیچ کاری براش نمیکنم مادرشوهرم اخلاق اونو میدونست منو خدمتکار کرد وا ...

ای منم به مادرشوهرم گفتم چنان اخم و تخمیییی کرد بیا و ببین البته این برای چند ماه پیشه زایمان کرده بود میگفت برو کاراشو بکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه توقع عیادت اصلا ندارم مادرشوهرمم خیلی اصرار کرد شوهرمم نبود تک و تنها تو شهر غریب مونده بودم ولی ...

شما میگی باهام مثل جزامی ها رفتار کرد.اصل این بیماری قرنطینه ی کامله

من خانوادم کامل دلتا گرفتن هرچی گریه میکردم نمیزاشتن برم دم در حتی ببینمشون.بابا و مامان و داداشم بستری شدن باز نزاشتن برم پیششون .گفتن بچه داری اگه گرفتی بدبخت میشی

حالا توقع سوپ آوردن آره بجای

ولی توقع اینکه بیاد خونه نه چه از جانب شما چه ایشون خوب نیست

ولی وقتی مریضی یکی تعارف میزنه .شما رد نکنید 

مثلا اگه گفت سوپ یا غذا برات بیارم.می گفتی آره حالم بده توان غذا درست کردن ندارم انشالله بعد جبران می کنم

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
ای منم به مادرشوهرم گفتم چنان اخم و تخمیییی کرد بیا و ببین البته این برای چند ماه پیشه زایمان کرده ب ...

والا چنان انتصار دارن اونم ازمنی که تازه عروس بودم همش 17 سالم بود هیچی از سیاست اینا نمیفهمیدم ولی الان هرکاری برام بکنه همون انجام میدم براش خودش هفت خواهر داشت هیچ کدوم نیومدن یه سر بهش بزنن میگفت توبرو

الان براش سوپ بار گذاشتم بپزه برم بهش بدم منم مثل خودش از دم در میدم به نظرتون شامم بدم؟خودش فقط تعا ...

عزیزم فقط یه بار سوپ و زنگ کافیه چه خبره دلتا ک نگرفته

اومیکرون شبیه سرماخوردگیه

شما میگی باهام مثل جزامی ها رفتار کرد.اصل این بیماری قرنطینه ی کامله من خانوادم کامل دلتا گرفتن هرچ ...

آره عزیزم حرفت درسته اخه خیلی بی میل تعارف میزد مطمئنم به اونم مادرشوهرم زنگ میزده و میگفته ولی واسه من قطعی نگفتن امیکرون گرفتن سرماخوردگی حالا خودم شک کردم امیکرون باشه ولی بدن درد شدید بودم

آره عزیزم حرفت درسته اخه خیلی بی میل تعارف میزد مطمئنم به اونم مادرشوهرم زنگ میزده و میگفته ولی واسه ...

انشالله که همیشه بلا ازتون دور باشه

الان شما هم به اندازه ای کمک کن که بعد لجت از خودت نگیره 

نگی چرا این کمک رو بهش کردم

خودشم صد البته خواهر و مادر و زن داداش داره 

خواهرشوهرم دارین حتما

پس نیاز نیست همه ی کارا رو شما انجام بدین براشون

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
عزیزم فقط یه بار سوپ و زنگ کافیه چه خبره دلتا ک نگرفته اومیکرون شبیه سرماخوردگیه

اونم بی میل همینکارو کرد ولی مادرشوهرم توقع داره برم خونش کاراشم بکنم😐منم نرفتم گفتم روشم زمین نزنم چند باری به شوهرم غذا داده جاریم وقتی نبودم منم یه شام میدم به شوهر و بچش واسه خودم که درست میکنم یه کم بیشتر میپزم میدم دیگه آدمو میذارن تو معذوریت انگار اون خودش خیلی بهم رسیده که میگن بکن

انشالله که همیشه بلا هزتون دور باشه الان شما هم به اندازه ای کمک کن که بعد لجت از خودت نگیره  ...

فدات بشم ممنون نه عزیزم وقتی زایمان کرد مادرو خاهرشم نیومدن نگهداری از بس خیرش به هیچکس نرسیده کسیم کاری براش نمیکنه فقط مادرشوهرم داره خودشو تیکه پاره میکنه منم دلم میسوزه براش

اونم بی میل همینکارو کرد ولی مادرشوهرم توقع داره برم خونش کاراشم بکنم😐منم نرفتم گفتم روشم زمین نزنم ...

بابا بی خیال ه مادر شوهر

اصلا نمیدونم مادر شوهرا چرا تو مسائل دو تا جاری دخالت میکنن به اونا چه

والا چنان انتصار دارن اونم ازمنی که تازه عروس بودم همش 17 سالم بود هیچی از سیاست اینا نمیفهمیدم ولی ...

ای تومنی یا من توئم؟اینم هیچکس هیچکاری براش نمیکنن چون همیشه از همه طلبکاره و پاچه پارست و خیرش به کسی نمیرسه حتی خانواده ی خودش

فدات بشم ممنون نه عزیزم وقتی زایمان کرد مادرو خاهرشم نیومدن نگهداری از بس خیرش به هیچکس نرسیده کسیم ...

اشکال نداره همون سوپ و شام رو بده .مادرشوهرتم تماس گرفت بگو هواشو دارم

اگه بعد گفت چه کردی بگو سوپ و غذا بردم براش

انتظار که ندارن بری جارو برقی براش بکشی

میگم اگه شام بدمم فقط به شوهر و بچش بدم اخه مثل خودش نیستم دلمم میسوزه بچه کوچیکم داره ولی خودش بدتر ...

دو نوع ندی ۶ا....

۱ قابلمه کوچیک سوپ بده.

مسئولشون نیستی که

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.