2777
2789
عنوان

بجز عمل..

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 43 پست

دیدی

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه بد دوسالگی نمیشه ک  بچه های ما همش شلوغن ضربه میزنن وقتی کوچیکه و کمک کنن واس نگه داشتن فک ...

بلاخره فعلا نمیتونی با نوزاد اخه😑نوزاد رسیدگی میخواد فک میکنی دور و اطراف حوصلشون بکشه همش بچه ت رو نگه دارن من داداشم عمل کرده تا به ماه خیلی حالش بدبودبعدشم این حالتا تو بارداری طبیعیه چرا عوض عمل بینی برای نوزادت و بعد دنیا اومدنش برنامه نمیچینی 

چ خوب شده  کجا عمل کردی!؟

مرسی عزیزم

تازه ۸ روزه ورم داره

ساری عمل کردم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
بلاخره فعلا نمیتونی با نوزاد اخه😑نوزاد رسیدگی میخواد فک میکنی دور و اطراف حوصلشون بکشه همش بچه ت رو ...

یک ماه؟

من دو هفته مرخصی گرفته بودم دانشگاه که بعد عملم فشار نیاد بهم الان انقد حوصلم سر رفت و توو حالت طبیعیم امشب پیام دادم از شنبه میام کارورزی

بلاخره فعلا نمیتونی با نوزاد اخه😑نوزاد رسیدگی میخواد فک میکنی دور و اطراف حوصلشون بکشه همش بچه ت رو ...

نمیدونم حالم خیلی بده 

انقدم غذا نخوردم ویارم بده افسرده شدم شدید 

قیافمم داغون شده 

خیلی خوب عمل کرده  انگاری ورم نداره

چرا نوکش ورم داره

آره دکترم فوق العاده اس

نمیدونم حالم خیلی بده  انقدم غذا نخوردم ویارم بده افسرده شدم شدید  قیافمم داغون شده  ...

عادیه من هنوزم بعد پنج ماه از زایمانم حالم بده این روزام میگذره بیخیال دماغت الان ب خاطر بارداری باد داره 

میگن تا ۶ هفته باید رو ب پشت بخوابی اره!؟

نه من بعد یک هفته گفتش به پهلو بخواب ورم نمونه