2777
2789
عنوان

بجز عمل..

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 43 پست
پلاسما چطوریه؟

نکن همه لک میشه در دراز مدت چاله چوله

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
شما استفاده کردی واقعا بی رنگ هست ؟

من نه ولی دختر عمم میزنه معلوم نیست اصلا

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۷ روز اول باید مامانت پیشت باشه بچه رو نگه داره بعدش زندگی نرمال فقط سرتو خم نکن من عکس بذارم ببینی؟ ...

وای اره کجا عمل کردی؟ واقعا میشه بد ی هفته کارای خودمو بکنم؟ بچه شیر بدم و بغل کنم

قراره خرداد بدنیا بیاد  میگم وقتی کوچیک باشه شاید راحتره  چون از چند ماهگی بد شلوغ میشه ...

حالت خوبه؟

😅😅😅تو بارداری منم دلم میخواس 

حالا بزار دنیا بیاد همش با کولیک و رفلاکس واینا درگیری تا شیش ماه نمیتونی موهاتو شونه کنی عمل ک بماند انشالا بعد دوسالگی

چن خریدی من عمل کردم رو قوز بینی یه برامدگی کوچولو دراومده میخوام رفت م مهمونی بزنم رو اون برامد ...

ن مهمونی بزنی تابلوعه 

حتی با فیلترم عکس بگیری بازم معلوم میشه 

من پارسال گرفتم یادم نیس عزیزم ولی ارزونه ۲۰ یا ۳۰ اینا

وای اره کجا عمل کردی؟ واقعا میشه بد ی هفته کارای خودمو بکنم؟ بچه شیر بدم و بغل کنم

اره بابا میشه بچه چند کیلوعه شیر که میشه بدی زیاد بغلش نکن پایین کاراشو بکن ولی اگه میتونی تحمل کن دوسالش بشه بعد بکن الان عکس میدم ببین سریع

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
واقعا؟؟؟؟؟؟ از کجا میشه خرید؟من عمل کردم یک ساله ولی رو قوز بینی یه برامدگی کوچولو دراومده الان رو ح ...

لوازم آرایشی ها دارن

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
حالت خوبه؟ 😅😅😅تو بارداری منم دلم میخواس  حالا بزار دنیا بیاد همش با کولیک و رفلاکس واینا د ...

اخه بد دوسالگی نمیشه ک 

بچه های ما همش شلوغن ضربه میزنن وقتی کوچیکه و کمک کنن واس نگه داشتن فک کنم بشه بعدش دیگ نمیشه

اخه بد دوسالگی نمیشه ک  بچه های ما همش شلوغن ضربه میزنن وقتی کوچیکه و کمک کنن واس نگه داشتن فک ...

چرا دوساله بشه میشه دو هفته حواست باشه ضربه نزنه

نمیدونم چیه اصلا

گفتم که تحقیق نکنی اصن😅