2777
2789
عنوان

خیانت خالم 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 106 پست
چن سال حبس بریدن براش؟

1سال ونیم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال  سطل زباله گوشی را چطور باز میکنین ؟🙃

توی گالری یجا عکس زباله داره  اونو بزن هرچی عکس پاک شده داری اونجا ذخیره شده

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

دلیل نمیشه هرکس کمبودی داره بره خیانت کنه سعی کنه کمبوداشو برطرف کنه نشد ونتونست اونجوری زندکی کنه ب ...

مردا هم با همین توجیه مسخره ی کمبود میرن خیانت میکنن دیگه.....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دختر خالت تو حبسه؟ 

بله چن ماهیه 100ضربه هم شلاق خورده خودش می‌گفت دنبال تنوعه وسیرنمیشه😒

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
توی گالری یجا عکس زباله داره  اونو بزن هرچی عکس پاک شده داری اونجا ذخیره شده

مال من نداره 

ظاهرا باید فعالش کنم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خاک تو سر زن هرزه 

زن اول بابای من سال۷۶به بابام خیانت کرد اونم شب که کلیدش جا گذاشته میاد کثافت کاری زنشو میبینه 

بعد ۳ماه مادر منو که از جوانی عاشقش بود میگیره اما زندگی ما سگی بود چون دیدن اون صحنه ازش یه روانی کامل ساخته بود 

زندگی چند خانواده (خواهر و برادر ناتنیم هم ) به خاطر یه لحظه شهوت سال‌ها خراب شد 

کاش بدونیم خیانت چه تبعاتی داره

چقدررررر برای دیگران زندگی میکنیم 
شوهرش بااون مرده روتخت خونه خونش گرفته بودتش دروقفل کرده بودزنگ زده بود110هم واسه دخترخالم هم اون مر ...

خب زن پمرده میتونستن بگن شوهره عمدا مارو کرده تواتاق حبسمون کرده.چون میگن برای حکم رابطه نامشذوع باید۵نفر مومن(تعدادش دقیق نمیدونم) فک کنم شهادت بدن اونم مومنایی که همه محله قبولشون داشته باشن

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
یه سوال  سطل زباله گوشی را چطور باز میکنین ؟🙃

تو گوشی های سامسونگ من میدونم اینجوریه که وقتی یه عکس یا فیلم رو حذف میکنی حذف نمیشه و میره تو سطل زباله اون کنار تو گالری سه نقطه داره،recyclebin رو انتخاب میکنی

به خودش چه هشداری میخواد بده وقتی خانم با سلامت عقل و آزادی کامل و علم بر تمام شرایط اعم از متاهلی و ...

این زن با حماقتش آخر خودش خودشو لو میده

استارتر باعث جنجال توی زندگی طرف نشه براش بهتره

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆