2777
2789
عنوان

خیانت خالم 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 106 پست
نکنه همون ک فیلمش پخش شد پارسال 

ن جریان امساله تازه ازدواج چهارمش بودخاک برسربی لیاقت

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه میتونی باشماره فیک پیام بده به خالت که خبرداری خیانت کرده.

اینجور زنا پوستشون کلفته حتما باید پای ابروشون بیاد وسط

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
کارخالت زشت بود ولی تو چقد فضولی واین خیلییی کارزشتیه سعی کن دخالت نکنی مواظب کلاه خودت باش

فضولی همیشه هم بد نیس انگار😅 شوخی کردم

ولی گاهی خدا سر راه ادم میاره ک از ی اتفاق بدتر جلوگیری کنی

اسی همون ک گفتم ناشناس خالتو تهدید کن

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...

یبار جستی ملخک دو بار جستی ملخک.....

تو دخالت نکن 

آدم خیانتکار خودشو لو میده

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
چرا بخودش نده به همسرش بده که جنگ بپا شه ؟ راهنماییت منو کشته !

به خودش چه هشداری میخواد بده وقتی خانم با سلامت عقل و آزادی کامل و علم بر تمام شرایط اعم از متاهلی و داشتن بچه انتخابشون خیانت بوده عزیزم؟

همسرش حق داره بدونه با چه آدمی زندگی میکنه و برای ادامه یا خاتمه دادن به زندگیش  تصمیم بگیره

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
خدا رحمت کنه همسرتونو چه وفادار احسنت

اون همه چیزمن بود😔قربون خاکش برم💔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
به نظرم فراموش کن  خالت حتما یه کمبودی داشته خیانت کرده هیچکس الکی خیانت نمیکنه

دلیل نمیشه هرکس کمبودی داره بره خیانت کنه سعی کنه کمبوداشو برطرف کنه نشد ونتونست اونجوری زندکی کنه ب طرف بگه وتوافقی جداشن... ن اینکه بره خیانت کنه... 

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

ببین عزیزم این مسائل و فهمیدی اگه خدایی نکرده حتی پدرت برادرت خواهرت خلاصه هرکس بود نگو اصلا و انگار چیزی نمیدونی زندگی کسی رو بهم نریز ماه پشت ابر نمیمونه حالا یا لو میره یا لو نمیره گناهش گردن خودشه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖