2777
2789
عنوان

درد و دل

215 بازدید | 39 پست

۴ ساله با امسال میشه پنج سال که با یه عده همکلاسی ام

نمیدونم بخاطر نفرت برداشتن ازشونه یاچی میام خونه گریه میکنم همش،اینطوری بگم که تو کلاس ۸ نفر بیشتر نیستیم.و کلا بخوام بگم یکیشونم آدم حسابی نیست نصف تنبلن

من صرفا سطحی و از روی حفظ ظاهر گهگداری باهاشون حرف میزنم درحد خیلی سطحی مثل سلام و پرسیدن درس فقط همینقدر. از رفتارشون خوشم نمیاد به هرچیز کوچیکی که خنده دار نیست میخندن بی تفاوتن نسبت به همشون

و یکیشون هست از پارسال تاحالا اینجوری میکنه باهام که خب من میدونم طرف شیرین عقله ولی میخوام شماهم نظرتونو بگین.طرف امروزم مثل پارسال رو به روش بودم قیافمو نگاه میکنه میخنده الکی و بیخودی!به دوستش اشاره میکنه منو نشون میده( با اینکه جلوش بودم و خودشم میدونست دارم میبینمش) دوستش هم* که اونم تو کلاسمه برگشت خندید و بهش گفت بیا منم الکی به قیافت نگاه کنم بخندم.پارسال هم دقیقا اینکارو طرف باهام کرد.مامانم میگه رو نشون دادی بهشون دارن ازت سو استفاده میکنن تو ساده و مظلومی روت سوار شدن. بگین مشکل ازمنه؟ خب من نمیخوام اصلا هم کلام باشم باهاشون تو کلاس ساکتم ولی درس و مشکلی ندارم.تجربهایدارین؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به یه شکل محکمی عصبانیت تو نشون بده بذار برینن به خودشون

شاید باورت نشه ولی مامانم گفت دیگه مدرسه نمیفرستمت اینجوری کنی من میام خونه همش گریه میکنم بیشتر از اینکه دلم برا خودم بسوزه واسه مامانم میسوزه که منو تحمل میکنه

اخه از بس نکردم دیگه نمیتونم نمیدونم چرا مشکلم چیه ترسی ازشون ندارم ولی

بابا این سری که گوه اضافه خوردن برو بگو چیه مثل مترسک وایسادی چی داری برای ارائه

کاربری دست دونفر هستش :)

بابا این سری که گوه اضافه خوردن برو بگو چیه مثل مترسک وایسادی چی داری برای ارائه

شاینم ریشه از کودکیم داره اگه تایپیک قبلی منو بخونی گفتم از بچگی روی خوشی ندارم از مدرسه

شاید باورت نشه ولی مامانم گفت دیگه مدرسه نمیفرستمت اینجوری کنی من میام خونه همش گریه میکنم بیشتر از ...

دورت بگردم اصلا تقصیر تو نیست منم دقیقا تجربه کردم فدات شم فقط نباید بذای پرو شن یکاری کن کل کلاس ازت بترسن دیگه کسی جرات نکنه چیزی بگه

دورت بگردم اصلا تقصیر تو نیست منم دقیقا تجربه کردم فدات شم فقط نباید بذای پرو شن یکاری کن کل کلاس از ...

عزیزم ایراد نداره بپرسم شما چندسالته خودت؟ آخه میدونی چیه اینا خیلی پرو تر از این حرفان حاضر جوابن منم ازبس نکردم عادت ندارم. ببخشید دارم این وسط وقت تورو هم میگیرم

عزیزم ایراد نداره بپرسم شما چندسالته خودت؟ آخه میدونی چیه اینا خیلی پرو تر از این حرفان حاضر جوابن م ...

قربونت برم چرا وقتمو بگیری من خودم دلم میخواد صحبت کنم باهات که فکر نکنی مشکل از توعه

الان من ۱۹ سالمه دوساله فارق تحصیل شدم..ولی واقعا تو کل تحصیلم مخصوصا راهنمایی و دبستان اینطوری بودم

دیگه تو دبیرستان از اولش یجوری سلیطه و غُد رفتار کردم هیچکس زیاد به خودش جرعت نمیداد باهام دهن به دهن شن

قربونت برم چرا وقتمو بگیری من خودم دلم میخواد صحبت کنم باهات که فکر نکنی مشکل از توعهالان من ۱۹ سالم ...

خدا نکنه. ای خدا چقدر تو مهربونی. مامانم بهم میگه بفرسمتمت یه مدرسه دیگه باز همین میشه اوناهم همین کارو میکنن

من واقعا انگار یه ضعفی تو وجودمه نمیتونم از خودم دفاع کنم اون لحظه اصلا قفل میشم چیزی به ذهنم نمیرسه و نمیدونم باید چیکار کنم تا من بخوام کاری کنم امام زمان ظهور میکنه اینجوری بگم:))) مامانم میگه مظلومی دارن سوار میشن روت میگه اینجوری نباش ولی آخه من بخوامم انگار نمیشه

باز خوبه شما ها هشت نفرید

با من ۸ نفر حساب میشه بهرحال من تنهام و با اینکه کاری به کار کسی ندارم همش با رفتاری تکراری میخوان اذیت کنن منو رفتارشون ضایع ست ولی من ازبس نفرت برداشتم ازشون دیگه حالم از هرچی مدرسه ست بهم میخوره. همه چیزم بهم خورده غذا نمیخورم با خودم درگیرم

خدا نکنه. ای خدا چقدر تو مهربونی. مامانم بهم میگه بفرسمتمت یه مدرسه دیگه باز همین میشه اوناهم همین ک ...

وظیفمه عزیز دلم :) من خودمم مثل تو بودم دقیقا

همه مسخرم میکردن خیلی بی دلیل واقعا

ولی بعداً که گذشت خودم یاد گرفتم چیکار کنم

نه عزیزم اصلا بحث مدرسه نیست همه جا آدم آشغال پیدا میشه فقط باید بلد باشی چطور برخورد کنی

اولا به ناظم بگو حتما

دوماً بگو اگه یک بار دیگه اومدین رو اعصاب من راه رفتید خودتون میدونید بهشون بگو من اعصاب و روان درست حسابی ندارم یهو دیدید کلاسو روسرتون خراب کردم

چندتا چیز هم بزن بشکون یا داد بکش برینن به خودشون