2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 39 پست
اره برمیگرده به اظطراب اجتماعی ولی اصلا نگرانی ندارهمنم مثل تو بودمولی بعد به مدت انقدر پرو بازی دید ...

تو ذهنم میگم چقد دلم میخواد عین تو بشم:)) ممنونم که به حرفام گوش دادی دلم میخواست درخواست دوستی بدم که شاید اگه شد باز اگه رو مخت نیستم البته باهم حرف بزنیم.

بله :( شما شرایط مشابه داشتی و تجربه ای داری از این داستانای مدرسه؟:)

اووه اره تا دلت بخواد حتی یادمه کلاس ششم بودم سر یه موضوعی با دوستم بحثم شد با اینکه گریه میکردم حرفمو زدم😅

یا الان با ۲۱ سال سن که البته خیلیی کمتر پیش میاد مثل قبلا شدید نیست،یکی دوبار شده که یهو تپش قلب بگیرم و دست پاچه شم برای جواب دادن اما سعی میکنم جواب بدم

یا یه وقتایی مثل خود شما قفل میکنم ساکت میشم ، دست خودم نیست اما بعدا یهو با خودم میگم که چرا جواب ندادم

همین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووه اره تا دلت بخواد حتی یادمه کلاس ششم بودم سر یه موضوعی با دوستم بحثم شد با اینکه گریه میکردم حرف ...

وای آره اون خود خوریه ادمو دیوونه میکنه. من به جاش میام خونه غصه میخورم و اشک میریزم بخاطر اینکه نمیتونم از خودم دفاع کنم خودمو آدم بی ارزش و حقیری میبینم با اینکه در نهایت هیچی تقصیر من نیست:( من اصلا کاری به کار کسی ندارم تنهام تو مدرسه درسمو میخونم فقط که ازبس رو مخم رفتن از مدرسه نفرت برداشتم

تو ذهنم میگم چقد دلم میخواد عین تو بشم:)) ممنونم که به حرفام گوش دادی دلم میخواست درخواست دوستی بدم ...

عزیز دلمممممم

من همین الانشم دوستتم

درخواست دوستی بده حتی اگه خواستی تلگرام هم میتونیم حرف بزنیم

کاربری دست دونفر هستش :)

وای آره اون خود خوریه ادمو دیوونه میکنه. من به جاش میام خونه غصه میخورم و اشک میریزم بخاطر اینکه نمی ...

وای میفهممت من این حس نفرت رو به کلاس والیبالم پیدا کردم انقد که بچه های اونجا اکیپی میشدن و با بقیه که اکیپ نبودن رو ایگنور میکردن یه روز همش گریه میکردم و واقعا بعد اون روز پامو نذاشتم کلاس...

نمیدونم گاهی وقتا خودمم خیلی حساسم

اما بنظرم راه حل فقط اینه که همونجا حقتو بگیری حتی شده با صدای لرزون

همین.
عزیز دلمممممممن همین الانشم دوستتمدرخواست دوستی بده حتی اگه خواستی تلگرام هم میتونیم حرف بزنیم

قربونت برم. آره چرا که نه من دلم میخواد با یه نفر حرف بزنم که از تو بهتر که شرایطمو داشتی و درکم میکنی؟

وای میفهممت من این حس نفرت رو به کلاس والیبالم پیدا کردم انقد که بچه های اونجا اکیپی میشدن و با بقیه ...

چقدر خوبه که میبینی تنها نیستی مشکل اینجاست که تو اوج این غصه فکر میکنی تنهایی درصورتی که اینطور نیست. ممنونم که از خودت گفتی:)

چقدر خوبه که میبینی تنها نیستی مشکل اینجاست که تو اوج این غصه فکر میکنی تنهایی درصورتی که اینطور نیس ...

اتفاقا گاهی وقتا همچین افرادی با این مشکلات میبینم یاد خودم و خواهرم میوفتم چون خواهر خودمم تقریبا مثل شماست و خودمم تا حدودی بودم:(

همین.