2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

باش

جدیدا زیاد دارم ازش نارضایتی میشنوم

جزو اون اپ های معتبر بود

نتیجه هر چی که شد، لطفا منم در جریان بذار🙏

کنجکاوم درموردش:)

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

خبرگذاری فارس گفته بود به مشکل خورده

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

دزشت میشه؟

بزار ببینم میتونم خبرش رو برات بفرستم

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

کار طلافروش آنلاین به شورای عالی امنیت ملی رسید

🔹پلتفرم فروش آنلاین طلای میلیگلد در نامهای به محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، خواستار صدور دستور فوری برای رفع محدودیت دسترسی به طلای کاربران در خزانههای بانکی شده است.

🔹این پلتفرم میگوید محدودیتهای ایجادشده از سوی پلیس امنیت اقتصادی و برخی نهادهای مرتبط، امکان دسترسی به بخشی از ذخایر و ایفای تعهدات به کاربران را با مشکل مواجه کرده است.

🔹در روزهای اخیر شماری از کاربران میلیگلد در فضای مجازی از تأخیر در تسویۀ ریالی و دریافت طلای فیزیکی خود گلایه کردهاند. برخی کاربران نیز با طرح ادعای «خالیفروشی» دربارۀ میزان واقعی طلای پشتوانۀ معاملات این پلتفرم ابراز نگرانی کردهاند.

🔹این نگرانیها در حالی مطرح شده که طبق ضوابط بانک مرکزی، سکوهای آنلاین باید معادل تعهدات مربوط به طلای فروختهشده را در خزانه نگهداری کنند و طلاهای ذخیرهشده نیز ظرف سهماه به شمش استاندارد با عیار حداقل ۹۹۵ تبدیل شود.

🔹با این حال میلی گلد مدعی است سازوکارهای حاکمیتی و بوروکراسی موجود، دسترسی این پلتفرم به ذخایر بانکی را محدود کرده و در نتیجه تحویل طلای کاربران با مشکل مواجه شده است. این شرکت پیشتر نیز اعلام کرده بود طلای کاربران در خزانههای بانکی نگهداری میشود.

🔸حالا با توجه به نگرانیهای اخیر دربارۀ دسترسی کاربران به طلای خود و ادعاهای مطرحشده دربارۀ پشتوانۀ معاملات، اتصال هرچه سریعتر تمامی پلتفرمها و گزارش برخط موجودی و تعهدات آنها به سامانۀ ناظر، بیش از گذشته اهمیت پیدا کرده و میتواند بخشی از نگرانی کاربران را برطرف کند