2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 39 پست
وظیفمه عزیز دلم :) من خودمم مثل تو بودم دقیقا همه مسخرم میکردن خیلی بی دلیل واقعا ولی بعداً که گذشت ...

منم همه ی اینارو میخونم فردا دوباره همون آش ام و همون کاسه💔☹️ مامانم میگه بیام مدرسه به مدیرت بگم بعد ممکنه مدیرت بگه بچه اتو وارد اجتماع کن یا ببرش روان شناس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همه ی اینارو میخونم فردا دوباره همون آش ام و همون کاسه💔☹️ مامانم میگه بیام مدرسه به مدیرت بگم ب ...

نه مامانتو ول کن

خودت به ناظم بگو داری اذیت میشی

کاربری دست دونفر هستش :)

این دفعه تو بخند تو صورتشوناگه اونا دوباره خندیدن بگو آیینه نیستم نگاه میکنی میخندی یا میتونی زل بز ...

سعی خودمو میکنم اگه بتونم میدونی چیه انگار در وجودم شکل گرفته از همون اول وقتی اینکارو نکردم سکوت کردم ریختم تو خودم الانم دیگه اینکارو میکنن هیچ واکنشی نشون نمیتونم بدم.

نه مامانتو ول کنخودت به ناظم بگو داری اذیت میشی

عزیزم شاید باورت نشه ولی این مدرسه ناظم نداره😂😭 پارسال داشت الان نداره! انقدر داغونه اوضاع!

خودم داغون میشم هیچی اعصاب مامان و بابامم خرد میکنم سر چند تا آدم سطح پایین بد ترکیب

سعی خودمو میکنم اگه بتونم میدونی چیه انگار در وجودم شکل گرفته از همون اول وقتی اینکارو نکردم سکوت کر ...

حتی اگه صداتم بلرزه سعی کن جوابشون بدی یا یه واکنشی نشون بدی

همین.
بنظرم یه فس کتکش بزن دلت خنک شه

شاید فقط در خواب بشه اصلا کلا من کنترل خودمو پیش اینا از دست میدم یه نفرتی ازشون برداشتم که کابوس من شدن با اینکه هیچی به روز نمیدم

شاید فقط در خواب بشه اصلا کلا من کنترل خودمو پیش اینا از دست میدم یه نفرتی ازشون برداشتم که کابوس من ...

آخه واقعا به تهش فکر کن

تهش اگه عصبانیتتو یهو بروز بدی سرشون داد بکشی و ازت بترسن دیگه دفعه بعد تکرار نمیکنن

حتی اگه صداتم بلرزه سعی کن جوابشون بدی یا یه واکنشی نشون بدی

آره اینو درست میگی منم داشتم به همین فکر می کردم که من کلا اینجوریم که تو مدرسه بخوام حرف بزنم صدام میلرزه که خب ممکنه برگرده به اضطراب اجتماعی؟ یا هزار تا چیز دیگه.

ولی خب خودمم میدونم درهرصورت باید جواب بدی بهشون ولی ازبس این چرخه ادامه دار و تکراری شده خودمم دیگه توانی نمونده واسم همش رفتارای تکراری و حرفای تکراری بهم میزنن

آخه واقعا به تهش فکر کنتهش اگه عصبانیتتو یهو بروز بدی سرشون داد بکشی و ازت بترسن دیگه دفعه بعد تکرار ...

آخه میدونی چیه من دیگه قشنگ اینارو میشناسم یه سلیطه ای هستن که! من احساس میکنم نمیتونم اصلا داخل مدرسه اعصبانیتمو بروز بدم ( خدای من واقعا چمه)

آره اینو درست میگی منم داشتم به همین فکر می کردم که من کلا اینجوریم که تو مدرسه بخوام حرف بزنم صدام ...

ممکنه اضطراب هم باشه به احتمال زیاد

و خب این باعث میشه حرف زدنو سخت تر کنه تو این شرایط

همین.
آره اینو درست میگی منم داشتم به همین فکر می کردم که من کلا اینجوریم که تو مدرسه بخوام حرف بزنم صدام ...

اره برمیگرده به اظطراب اجتماعی

ولی اصلا نگرانی نداره

منم مثل تو بودم

ولی بعد به مدت انقدر پرو بازی دیدم ازشون یاد گرفتم که باید به هیچ جات هم حساب نکنی هیچکسو و از چیزی اگه ناراحت شدی بگی