2777
2789
عنوان

خیانت خالم 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 106 پست
از اوضاع شوهرش خبر دارید

خیلی داغونه آقای باشخصیتی هس ب چشم برادریه نظامیه خداییش براش کم نذاشته بود

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
مردا هم با همین توجیه مسخره ی کمبود میرن خیانت میکنن دیگه.....

دقیقا... ولی توقع نداشتم ی زن همچین حرفی روبزنه

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال من نداره  ظاهرا باید فعالش کنم

گوشیت چیه؟

مال بعضیا یه گزینه داره ۳ تا خطه

میزنی میره توش

TRAsH

اونجاس

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

این زن با حماقتش آخر خودش خودشو لو میده استارتر باعث جنجال توی زندگی طرف نشه براش بهتره

بنظرم خیانت حماقت نیست…بیشتر انتخابه تا حماقت

این هم فقط پیشنهاد بود استارتر میتونه گوش کنه میتونه نکنه

اما به نظر من، طرفی که بهش خیانت شده باید در جریان قرار بگیره و بفهمه چه بلایی داره سرش میاد

حالا چه مرد باشه، چه زن

حق مسلمشه بدونه و تصمیم بگیره

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
ن جریان امساله تازه ازدواج چهارمش بودخاک برسربی لیاقت

بعضیا هرزگی توی خونشونه انگار پایبندی و تعهد براشون عذابه

خب زن پمرده میتونستن بگن شوهره عمدا مارو کرده تواتاق حبسمون کرده.چون میگن برای حکم رابطه نامشذوع بای ...

چن نفرشهادت دادن عزیزم همین همسایه هاب گوش شوهرش رسونده بودن ک هررروزمردغریبه میاره خونه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بعضیا هرزگی توی خونشونه انگار پایبندی و تعهد براشون عذابه

بذاربکشه خیلی خوشگله واصلااهل زندگی نیس بازیباییش همه فریبشومیخورن

خدا رحمتش کنه چرا فوت شدن

کروناخواهرالهی غم نبینی😔💔

چن نفرشهادت دادن عزیزم همین همسایه هاب گوش شوهرش رسونده بودن ک هررروزمردغریبه میاره خونه 

پس اون چندنفری هم که شهادت دادن حتما از ادمای مومن ومورد اعتماداون محله بودن وگرنه شهادت هرکسی رو دادگاه توی موارد زنا قبول نمیکنه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
بنظرم خیانت حماقت نیست…بیشتر انتخابه تا حماقت این هم فقط پیشنهاد بود استارتر میتونه گوش کنه میتونه ...

اتفاقا روانشناسا میگن حماقت معمولا توسط آدمهای با iQ پایین تر و احمق صورت میگیره . بخواد نخواد بزودی لو میره ماه پشت ابر نمیمونه.

(( محققان یک دانشگاه بریتانیایی متوجه شدند افراد دارای ضریب هوشی بالاتر نسبت به افراد دارای هوش کم‌تر ارزش بیش‌تری برای تک همسری و انحصار رابطه جنسی با یک نفر دارند..

این الگوها توسط دکتر ساتوشی کانازاوا از دانشگاه اقتصادی و علوم سیاسی لندن در فصل نامه روانشناسی اجتماعی منتشر شده در ماه مارس ارائه شده است ))

اتفاقا روانشناسا میگن حماقت معمولا توسط آدمهای با iQ پایین تر و احمق صورت میگیره . بخواد نخواد بزودی ...

ممنون عزیزم🤍

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍