2777
2789
عنوان

خیانت خالم 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 106 پست
پس اون چندنفری هم که شهادت دادن حتما از ادمای مومن ومورد اعتماداون محله بودن وگرنه شهادت هرکسی رو دا ...

آره گلم همشون حاجی وادمای باشخصیتی بودن ولی خوب بایدشوهرشودرجریان میذاشتن شوهرش واقعاادم خوبیه حقش نبود

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جوون بود چن سالتونه؟

خدابیامرز51سالش بود 😔

خودم 35

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چن سالشه؟

27ب همه شوهرشام خیانت کرده فقط آدمای پولدارپیدامیکنه ی چی بکنه بعدبره ولی اینبارخدامچشوگرفت

خیلی داغونه آقای باشخصیتی هس ب چشم برادریه نظامیه خداییش براش کم نذاشته بود

همیشه برعکسه چرا هر کس خوبه طرفش بد در میاد در اکثر موارد

حالا هم که اقا خوبه زنه لاشی!

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

خدا بیامرزه🖤🥀

غم نبینی عزیزم ممنون😔💔

27ب همه شوهرشام خیانت کرده فقط آدمای پولدارپیدامیکنه ی چی بکنه بعدبره ولی اینبارخدامچشوگرفت

۲۷ سالشه ۴ بار شوهر کرده ؟ از چند شروع کرده؟

یا خدا

همیشه برعکسه چرا هر کس خوبه طرفش بد در میاد در اکثر موارد حالا هم که اقا خوبه زنه لاشی!

آره ب خدا همون اول وقتی شوهرش رودیدم فهمیدم مردخوبیه حالااون یکی شوهراش مثل خودش بودن ولی این واقعاحقش نبودخونواده باآبرویی داشت خونوادش راضی نمی‌شدن ولی مرده مقابل همه ب خاطراین عوضی ایستادمنم میدونستم ولی هیچی نگفتم گفتم خداخودش ی روزدستشورومیکنه 

۲۷ سالشه ۴ بار شوهر کرده ؟ از چند شروع کرده؟ یا خدا

از17سالگی تازه 15سالش بوددوس پسرداشت رفته بودخونه پسره کارشم تموم شده بود بعدش رفت تبریزواسش پرده گذاشتن آبروی فامیلمونوبرده آبجی😏

از17سالگی تازه 15سالش بوددوس پسرداشت رفته بودخونه پسره کارشم تموم شده بود بعدش رفت تبریزواسش پرده گذ ...

وای باورم نمیشه بخدا

من ۳۴ تازه ازدواج کردم باکره بودم

تا اون سن فقط درس و کار 

چقدر ادما باهم فرق دارن

فک کنم هرچی بیشتر و زودتر بری سمت رابطه های مختلف بیشتر معتادش میشی خالت اعتیاد پیدا کرده به رابطه جنسی

وای باورم نمیشه بخدا من ۳۴ تازه ازدواج کردم باکره بودم تا اون سن فقط درس و کار  چقدر ادما با ...

آره بدجوردقیقااعتیا دجنسی داره تنوع طلبه خودش بهم میگفت من بعدمدتی ازیکی خسته میشم منم گفتم گم شودیگه خونه من نیامیترسیدم زندگیموخراب کنه

آره بدجوردقیقااعتیا دجنسی داره تنوع طلبه خودش بهم میگفت من بعدمدتی ازیکی خسته میشم منم گفتم گم شودیگ ...

اره اینجور ادما بیمارن باید درمان شن

معاشرت باهاشون ادمو بیمار میکنه

اره اینجور ادما بیمارن باید درمان شن معاشرت باهاشون ادمو بیمار میکنه

خداخودش هدایتش کنه ولی امیدی بهش ندارم