2777
2789
عنوان

سلام خانوما

94 بازدید | 15 پست

سلام میخوام بیمه عمر شرو کنم کسی میدونه کدوم بیمه بهتره برا خودم و پسرم؟؟🙃🙃🙃

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بیمه ایران کردم  تقریبا همشون یکی هستن

شنیدم ایران و دانا خوبن.نه عزیزم تو نت زدم خیلی فرقشون بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فکر کنم همون تامین اجتماعی

بیمه عمر رو منظورمه عزیزم

سلاسلام خبی چجوری باردار شدی چسبندگی داشتی طب سنتی کردی آخه کامتتون جایی دیدم ترو جونه بچت بگو بخدا ثوابع

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
سلاسلام خبی چجوری باردار شدی چسبندگی داشتی طب سنتی کردی آخه کامتتون جایی دیدم ترو جونه بچت بگو بخدا ...

سلام عزیزم ببخش من الان پیامتو دیدم خیلی کم میام نی نی سایت.من چسبندگی لوله داشتم و ذخیره پایین.بله با طب سنتی باردار شدم عزیزم

سلام عزیزم ببخش من الان پیامتو دیدم خیلی کم میام نی نی سایت.من چسبندگی لوله داشتم و ذخیره پایین.بله ...

من هیدور دارم☹

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
من هیدور دارم☹

دکتر چی گفته بهت؟باید عمل کنی؟

دکتر چی گفته بهت؟باید عمل کنی؟

ددکترم یکیش گفت لاپارا کن یکی دیگ رفتم پیشه یه دکتر دیگ متخصص لاپاراسکوپی گفت ای وی اف اما قبلش حداقل باید لوله هاروببندم دیگ ۱۹ سالمخ

برا امضای صلوات فرستادم

بنظرم آی وی اف کنی بهتره ولی حالا یه جا طب سنتی برو شاید یه درمانی برا هیدرو هم داشته باشن. ک بعدش پشیمون نشی بگی چرا نرفتم چون منو کلا بخاطر مشکلات زیادی ک من و همسرم داشتیم جواب کردن ولی با طب سنتی بعد دو دوره جواب گرفتم

برا امضای صلوات فرستادم

ممنون عزیز دلم انشالله تو هم زودی نی نی بغلت میاد.وقت زیاد داری نگران نباش.میدونم سخته من ۵ سال انتظار کشیدم واقعا سخت و عذاب آوره هر ماه منتظر معجزه باشی ولی مطمئنم زودی نی نی دار میشی

ممنون عزیز دلم انشالله تو هم زودی نی نی بغلت میاد.وقت زیاد داری نگران نباش.میدونم سخته من ۵ سال انتظ ...

ممنون عزیزم خیلی ممنون انشالله خدا از دهنت بشنوه