2777
2789
عنوان

لباس عروس

3218 بازدید | 49 پست

سلام خانوما . لباس عروسمو اجاره کردم .

فردا باید تحویلش بگیرم . بهم گفت فردا باید تسویه کنی ، شناسنامه هم گرو بذاری .

حالا این هیچ. 

گفت هزینه شستشو هم بعداز اینکه آوردی محاسبه میشه و ازت میگیریم .

من دوبار برای انتخابش رفتم ، یکبار پرو رفتم . اصلا حرف هزینه شستشو رو نزده بود . اعصابم خورد شد .

شماهایی که کرایه کردین ، هزینه شستشو دادین ؟

گفت هزینه اش از ۲۵۰ شروع میشه .

ن اصلا هزینه شستشو ب خودشون ربط داره

قربون دهنت . منم همینو میگم . من ۲میلیون و ۲۰۰ دارم پول اجاره میدم . همه همه شاید ۱۰ ساعت بپوشمش.

از تو همون باید هزینه شوشو هم محاسبه کنن دیگه .

بر فرض برای سوراخی یا پارگی خب خسارت بگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربون دهنت . منم همینو میگم . من ۲میلیون و ۲۰۰ دارم پول اجاره میدم . همه همه شاید ۱۰ ساعت بپوشمش. ا ...

ولی ی چی بگم

۲ و ۲۰۰ واسه اجاره خیلی کمه

شاید پول شستشو رو نکشیده رو اون و گفته جدا بدی

من اجاره زیر ۴ تومن ندیدم اصلا

قربون دهنت . منم همینو میگم . من ۲میلیون و ۲۰۰ دارم پول اجاره میدم . همه همه شاید ۱۰ ساعت بپوشمش. ا ...

اجاره لباس من ۶ تومن بود 

خیلی خوب گرفته ازت

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.

بله داشت

تازه ۲۵۰ برا شستشو والو خوب گفته من دوسال پیش ۳۰۰ گرفت ازم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

بستگی داره عزیزم.من لباس عقدم‌ ازم‌پول شستشو نگرفتن.ولی لباس عروسم روز اخر که رفتم بگیرم و دیگه راهی نداشتم گفتن هزینهدشست شو باید بدی.

هفت سال پیش.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

با اجازه استارتر پسرم رو حمایت کنید منم برای حاجت روائیتون صلوات میفرستم

https://www.instagram.com/tv/CaZn0JUDMm3/?utm_medium=copy_link

خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی  روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀