2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 3237 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادش بخیر پنج سال پیش زمانی که من عروسی کردم ماوالتفاوت اجاره با خرید لباس عروس همش ۲۰۰هزار تومن بود🤕مگه چند سال گذشته که همه چی انقدر گرون شده😐نمیدونم بخندم یا گریه کنم🥸اما استارتر پول شست و شو رو همون مبلغ اجاره بود زمان من، البته واسه من کامل دوخت لباسمو و من دیگه ازش نخریدمش و اجاره بود در واقع

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ب اسی بگو😁 خودم فردا میخام برم لباس عروسمو بخرم

ای جان کی عروسیته؟؟؟؟😍😍

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
من تا ۲۰ تومن اجاره هم شنیدم

واقعا آدم این حرف هارو میشنوه حالش بد میشه

نمیخوام بحثو‌ به بیراهه بکشما، اما چی شد به اینجا رسیدیم که یکی نذری میده هزینه میکنه سفر زیارتی بهش حمله میکنن مولتو‌ خرج این‌چیزای بیخود نکن کمک فقرا کن، اما همچین هزینه های هنگفت و تجمل طلبی عادی شده برامون؟

وای خدا هرموقع بحث لباس عروس میشه حالم بد میشه چون عروسیم هول هولکی شد نپرسین چرا. لباس عروسمو ارایشگر خودش اورده بود ینی از دومتری بوی عرقش میومد یه چی مینویسم یه چی میخونین دیگه یعنی من تا شب تو لباس خفه شدم کم مونده بود گریه کنم هرچی عطر و.... زدم فایده نداشت. هرچقدر هم هزینه میخان لطفا قبول کنین که بشورن خیلی چندشه وااااااااااااای یادم افتاد اووووق

ولی ی چی بگم ۲ و ۲۰۰ واسه اجاره خیلی کمه شاید پول شستشو رو نکشیده رو اون و گفته جدا بدی من اجاره ...

من اصلا جایی قیمت نگرفتم . رفتم پاساژ ، پشت ویترین لباس اینو دیدم ، خوشم اومد ، رفتم قرارداد نوشتم

من ۲ماه پیش لباس دوستی رو دادم شست و شو ؛ ۱۰۰تومن کلا تهران افسریه

لباس دوستی ؟

البته من لباسم شاید بخاطر جنسش لمه بود و بسیار پف دار و ایقد گرفتن

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..