2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 3237 بازدید | 49 پست
۱۰ و ۱۱ فروردین عزیزم😍😘❤❤❤

ای جاان😍😍

بسلامتیییی😘😘😘❤️❤️❤️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب نظر من خوب گفته

منم بازدید عروس رفته بودم ، میگفت ۴تومن مثلا اجاره کردیم . یا تور سر ۱میلیون . باور نمیکردم . 

من مشکلم باهاش اینه روز اول باید بهم میگفت هزینه شستشو هم داره لباس . اینجوری آخر کار گفته . بدم اومده .

منم بازدید عروس رفته بودم ، میگفت ۴تومن مثلا اجاره کردیم . یا تور سر ۱میلیون . باور نمیکردم .  ...

اره خب درست میگی

اولش باید همه شرایطو میگفت

الان ۴ تومن لباسیه ک چندبار پوشیده و شسته شده

مادرشوهر من خوشش نمیاد همچین لباسی بپوشم قراره بریم بخریم فردا

واقعا آدم این حرف هارو میشنوه حالش بد میشه نمیخوام بحثو‌ به بیراهه بکشما، اما چی شد به اینجا رسیدیم ...

بخاطر اینکه خانواده ها آدم رو عاصی میکنن بخاطر عروسی گرفتن

پدر ما رو که درآوردن نامردا. نذاشتن بدون عروسی بریم سر خونمون. ۱ ریال هم بهمون کمک نکردن نه جهاز دادن نه عروسی گرفتن. 

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
هشت میلیون هزینه یک ماه تلاش و عرق ریختن ی نفره آخه چه خبره؟

واقعا .من خدایی نهایت حقوق شوهرم ۷تومنه . تو همه ی خرجا رعایت کردیم . مثلا فیلمبردار یه دوربین داریم میاریم . با یه عکاسی ساده .

عزیزم اکثرا من دیدم پول خشکشویی بعد عروسی رو از عروس میگیرن، خوب اجاره کردی، مبارکه، دیگه لطفا پیش ش ...

چرا پیششون این حرفارو نزنم ؟

امروز با شوهرم دوتایی کلی به لباس عروس فروش فحش دادیم . من عصبانی بشم فحشای بد بد میدم   

بخاطر اینکه خانواده ها آدم رو عاصی میکنن بخاطر عروسی گرفتن پدر ما رو که درآوردن نامردا. نذاشتن بدون ...

دقیقا . منم اگه عروسی نمیگرفتم . یک عمر حرف یه خاندان باید پشت سرم می‌بود که دختر فلانی بدون عروسی ، مفت مفت رفت خونه شوهر .

میشه عکسشو بذاری؟  من چندماهه ازدواج کردم. اجاره لباس عروس زیر ۴-۵ تومن ندیدم. شستشو هم حداقل ...

عکسشو ندارم عزیزم . لباسو فردا تحویل میگیرم .

ولی از جلو کریستال دوزیه . دنباله داره ، تورش هم شاینه

بخاطر اینکه خانواده ها آدم رو عاصی میکنن بخاطر عروسی گرفتن پدر ما رو که درآوردن نامردا. نذاشتن بدون ...

اخه پدر مادر چقدر بیفکر باشن بخوان که اینطور زندگی به کام بچشون‌، آخه نگه دنیا چقدر ارزش داره؟

بعدشم پولی که جون کندن بدست اومده حیف نیست سر چیزای بیخود هدر شه؟

واقعا .من خدایی نهایت حقوق شوهرم ۷تومنه . تو همه ی خرجا رعایت کردیم . مثلا فیلمبردار یه دوربین ...

کار خوبی کردی 

آدم تو عروسی جو گیر بشه خیلی ولخرجی کنه بعداز میفهمه چه کرده 

تا چند سال عقب میفته که فقط هزینه های ی شب مراسم رو بشوره ببره 

یادش بخیر پنج سال پیش زمانی که من عروسی کردم ماوالتفاوت اجاره با خرید لباس عروس همش ۲۰۰هزار تومن بود ...

فکر میکنم مزون با مزون فرق داره . ولی خیلی با یه لباس کاسبی میکنن

کار خوبی کردی  آدم تو عروسی جو گیر بشه خیلی ولخرجی کنه بعداز میفهمه چه کرده  تا چند سال ...

امشب داشتیم با شوهرم حساب کتاب میکردیم ، ما خیلی از شاخ و بال خرج ها زدیم ، اینقدر هزینه شده . مجلل می‌خواستیم برای یه عروسی ۲۵۰ نفره ، راحت ۲۰۰ میلیون خرج میشه .

حالا من سرویس طلا هم نخریدم .