2777
2789
عنوان

با این اوصاف بازم زنگ بزنم یا نه؟

131 بازدید | 18 پست

بچه ها من جاریم دقیقا دو ماه پیش زایمان کرده بود دو باز زنگ زدیم بریم تو هر دو برادر شوهرن گفته بود بهتون خبر میدم خونه نیستیم چون دختره خونه مامانش بود بعد الان اومدن خونه خودشون ولی خبری نیس. بازم زنگ بزنیم یا دلشون نیس بریم؟ عید به عید میرین خونه همدیگه کلا صمیمی نیستیم نمیدونم چیکار کنم

نه دیگه زنگ نزن ,خودشون گفتن که بهتون خبر میدن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عید برو هم عید دیدنی هم چشم روشنی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

احتمالا گفتن نزدیک عیده دیگه همون موقع بیایید خونشون

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من بودم اصلا خونشون نمیرفتم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
نه دیگه زنگ نزن ,خودشون گفتن که بهتون خبر میدن

افرین منم همینو میگم اصلا جای گلا و شکایت نیس چون ما کادوشونم گرفته بودیم مادرشوهرمم در نریان کادو بود خودشون نخواستن

اخه اینجوری سبک نمیشم؟ ینی در این حد بی ادبن؟

به نظرم دوباره زنگ بزنی بیشتر سبک میشی،بزار همون عید برو 

بآقا بیخیال... این موضوعی نیست که اصلا بخوای حتی بهش فکر کنی ... چه برسه ناراحت بشی 

اره دیگه زنگ زدن میرم نزدنم بیخیال از بزرگشون چه خیری دیدم که از کوچیکشون ببینم😑