دوستای گلم خودم میخواستم بزارم آراد الا شماهم نظر هاتون بگین اسم خوب هم بگین راستی پودر ترومام لیدی میل از هفته 16دکتز بهم داده یعنی اثر کرده الا 22هستم بنظرتون وزن گرفته امگا3 کلسیم د ث اینارو هم میخورم
یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادر من دخترم قوی نباشم ضعیف نیستم
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰 ✳️✴️❇️ شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.