2777
2789
عنوان

اسم پسرونه قشنگ میخوام پلیز

223 بازدید | 24 پست

دوستای گلم خودم میخواستم بزارم آراد الا شماهم نظر هاتون بگین اسم خوب هم بگین راستی پودر ترومام لیدی میل از هفته 16دکتز بهم داده یعنی اثر کرده الا 22هستم بنظرتون وزن گرفته امگا3 کلسیم د ث اینارو هم میخورم

یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادر من دخترم قوی نباشم ضعیف نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساواش

معنیش میشه جنگ

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اِرمیا

آرمیا

(این‌دو تا معیناشون متفاوته)

امیرسام

آبتین

آرتین

آرتا

بَرسام

الوین 

آدرین 

بن سان

جانیار

جانیوِر

رُهام

راژان

راستین

زانکو

ساشا

سامیار

سورنا

شَنتیا

شروین

شاهان

کارن

کامیار

کیاراد

کوهسار

کیاشا

مارتیا

ماتیار

ماکان

مهراب

مانی

هیراد

هیربد

یاشار

دیاکو

عدنان

حافظ

هیژا

هارپاک

حامی

نیهاد

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
ساواش

حس ساواک بهم میده 

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

با آ؟

آرشان 

امیدِ مامان ( مامانم داداشمو اینجوری صدا میکنه حس بامزه ای داره 😅)

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

حس ساواک بهم میده 

نده

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.