2777
2789
عنوان

من و کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 85 پست
و اینکه شب درس خوندن بازدهی کاذب داره چون که شب مغز وقت استراحتشه و ی چیزی هست که اسمش یادم نیس ترشح ...

😀

از یه طرفم وقتی شب بیدار می‌مونی، کل روز بعدت هدر می‌ره! از تجربیات گذشته‌امه 😶

یه چیزی بگم؟

حس عذاب‌وجدانم مدت‌هاست که خاموش شده چون بارها تظاهر به درس‌خوندن کردم.

و دیگه هم نمی‌تونم روشن‌ش کنم. باید دنبال یه برانگیزاننده دیگه باشم هر چه زووودتر...

😀 از یه طرفم وقتی شب بیدار می‌مونی، کل روز بعدت هدر می‌ره! از تجربیات گذشته‌امه 😶 یه چیزی بگم؟ ...

اره دیگه روز خسته ایی خوابت میاد چون شب بیدار موندی 

نگو اینجوری عه😡عذاب وجدان چیزی نیس به همین راحتی خاموش بشه جانا تو فقط چون پشت کنکور موندی بیخیال شدی نسبت به درسا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگا هرکی مشکلات خودشو داره عزیزم  ولی بیای ت سرخودت بکوبی که من فلانم بیسارم بنظرت درست میشه م ...

باور کن من گریه نمی‌کنم. اصلا به خاطر شرایطم گریه‌ام نمی‌گیره! باورت می‌شه؟

اما واقعا دلم می‌خواد وضعیتم رو درست کنم و فکر می‌کنم که این نقطه برام هنوز خیلی روشنه.

این‌که آدم هنوز بخواد و امید داشته باشه که همه‌چی رو درست کنه خیلی خوبه. خیلی مهمه...

موافقم گزارش کار بدیم... نظرت چیه شب‌ها بگیم چه‌قدر خوندیم؟ مثل یه دفتر برنامه‌ریزی آنلاین...

البته من شاید نتونم با ساعت خیلی بالا شروع کنم و نمی‌خوام خدای ناکرده باعث شه روی تو اثر منفی بذاره.

برای همین اگه فکر می‌کنی ممکنه که روی عملکرد خودت اثر بذاره،

بدون تعارف بهم بگو لطفا. بدون که من اصلا ناراحت نمی‌شم و بهت حق می‌دم.

باور کن من گریه نمی‌کنم. اصلا به خاطر شرایطم گریه‌ام نمی‌گیره! باورت می‌شه؟ اما واقعا دلم می‌خواد و ...

چون رشته‌هامون فرق می‌کنه، این گزارش باعث می‌شه صرفا روی عملکرد خودمون متمرکز بشیم...

با نوشتن‌ش به خودمون نشون می‌دیم که کدوم درس‌ها رو، و چه‌قدر خوندیم. این نکته مثبت‌شه.

باور کن من گریه نمی‌کنم. اصلا به خاطر شرایطم گریه‌ام نمی‌گیره! باورت می‌شه؟ اما واقعا دلم می‌خواد و ...

گریه کن خودتو تخلیه کن مگه چ عیبی داره اگ عیب داشت خدا ت وجود انسان قرار نمیداد 

دقیقا این مهمه این امیدت خوبه اینکه به اینده امیدواری!

اوکی عزیزم نه بابا این چ حرفیه باهم درس میخونیم شبا گزارش کار میدیم فک کردی مگه من روزی چند ساعت میخونم فوق فوقش هفت ساعت!

هر جا جا زدی به این فک کن ی روزی همه این خستگی هات میره به جاش حقیقت میاد چیزی که تو فکرشی دوسش داری بهش میرسی میاد

منم کنکور دارم درسمم خوبه اما هدف خاصی ندارم نمیدونم واسه چی میخوام تلاش کنم چیکار کنم😭😭😭

حالا که درس‌تم خوبه، فقط بخون! زمان انتخاب‌رشته ذوق خواهی کرد که چه‌قدر دست‌ت بازه 😎

گریه کن خودتو تخلیه کن مگه چ عیبی داره اگ عیب داشت خدا ت وجود انسان قرار نمیداد  دقیقا این مهم ...

نه آخه گریه‌ام نمی‌گیره 😀

می‌دونی... شاید این مسیر رو باید طی می‌کردم!

امیدوارم این کنکور که میاد، به مقصد ختم شه... ان شاء الله برای هردومون 🤍

پس، من فردا، فکر کنم دیگه مجبورم بخونم چون روم نمی‌شه که بیام بگم 0 👀

(ان شاء الله)

مرررسی که این پیشنهاد رو دادی 🍀

نه آخه گریه‌ام نمی‌گیره 😀 می‌دونی... شاید این مسیر رو باید طی می‌کردم! امیدوارم این کنکور که میاد ...

واییی نقطه مقابل منی ت بحث گریه😅

ن من میگم قطعا این کنکور که میاد اون چیزی که میخای میرسی

ان شاالله که میخونی رشتت تجربیه جانا مطمئنم رشتتو دوس داری که پاش موندی پس نگو مجبورم با علاقه به کتاب هات نگاه کن

فدات بشم عزیزم😃💋

واییی نقطه مقابل منی ت بحث گریه😅 ن من میگم قطعا این کنکور که میاد اون چیزی که میخای میرسی ان شاال ...

فکر کنم این چندسال اون دختر نازک‌نارنجی رو تغییر داد :)

ان شاء الله برای هردومون 🤗

امید دارم واقعا و خدا مهربونه.

فکر کنم این چندسال اون دختر نازک‌نارنجی رو تغییر داد :) ان شاء الله برای هردومون 🤗 امید دارم واقع ...

گذشته ها هر چند هم بگذرن ولی گاهی فکر ادم بهشون میوفته ولی هرسری فکرت افتاد خودت با ی چیزی مشغول کن

ان شاالله😃

درسته😊

مشاور داشته باشی خوبه عزیزم بخون دیگه من شاغلم در عین حال روزی ۷ ساعت میخونم. صبحا هم ۵ بیدارم ش ...

یادم رفت اراده‌تون رو تحسین کنم 💎 ان شاء الله موفق باشید.

منم مثل تو

بچه‌ها چندتا پیشنهاد دادن که شاید برای تو هم خوب باشه.

اگه دوست داشتی حتما بخون‌شون.

امیدوارم بالأخره راه‌ت رو پیدا کنی و موفق شی... همون‌قدر که برای خودم امیدوارم.

بچه‌ها چندتا پیشنهاد دادن که شاید برای تو هم خوب باشه. اگه دوست داشتی حتما بخون‌شون. امیدوارم بالأ ...

من ترم اخرکارشناسیم ولی اصلا ازخودم راضی نیستم رشتمم بد نیست ولی من هدفم چیز دیگه ایی هست ۴ماه خوندم تقریبا ولی ادامه ندادم اومیکرون گرفتم خسته شدم ازیه طرف فشاردانشگام 

الان دیگه۲۳سالم شده کاش بتونم به ارزوم که سالها بش فکرمیکردم برسم خیلیا میگن پزشکی ودندون خوب نیست وقت زیاد میبره و...ولی من عاشقشم وبایدبه هدفم برسم 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
بچه‌ها چندتا پیشنهاد دادن که شاید برای تو هم خوب باشه. اگه دوست داشتی حتما بخون‌شون. امیدوارم بالأ ...

درهرصورت مرسی گلم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍