2777
2789
عنوان

من و کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمومی‌ها حدود 70-60 اختصاصی‌ها از مینیمم 18 تا ماکزیمم 55 چون آزمون سخت بود، درصدهای پایین رتبه رو ...

بازم خیلی خوب زدی به نظرم حیفه شخصی مثل تو اینجا جا بزنه،مطمئنم که اگه یکم صبوری وتلاش کنی به هدفت میرسی چون استعدادش روداری

بازم خیلی خوب زدی به نظرم حیفه شخصی مثل تو اینجا جا بزنه،مطمئنم که اگه یکم صبوری وتلاش کنی به هدفت م ...

خیلی لطف داری. ممنونم. شانس آوردم آزمون زیادی سخت بود!

من تازه شروع کردم... امیدوارم پایان‌ش خوش باشه :)

با آرزوی بهترین‌ها برای شما در سال نو 🍀🤍

امسال سال 5 اممه...

میشه رتبه های هرسالتو بگی

من انسانی امبرا ریاضی فیزیک شیمی چه استادی پیشنااد میکنی

من اریان حیدری گرفتم از معادله درجه دو شروع کرده من یکو بلد نیستم ک دورم نمیفهمم مثلا بنظرت از ریاضی نهم بخونم بهتر میفهمم؟

میشه رتبه های هرسالتو بگی من انسانی امبرا ریاضی فیزیک شیمی چه استادی پیشنااد میکنی من اریان حیدری ...

اگه رشته‌ت انسانی بوده و ریاضی نخوندی یا خیلی باهاش درگیری، فکر می‌کنم بهتر باشه از پایه‌های پایین‌تر شروع کنی. می‌تونی از کتاب‌های درسی (وزارتی) استفاده کنی و برای رفع اشکال از یه معلم کمک بگیری. چون محاسبات و حتی فهم ریاضی پیش‌نیاز فیزیک و شیمی و بخش‌هایی از زیست هستش. بعد از این‌که ریاضی‌ت رو روبه‌راه کردی، صرفا بر اساس تجربه‌م، برای فیزیک کتاب‌های شگفت‌انگیز خیلی‌سبز فرید شهریاری رو پیشنهاد می‌کنم و برای شیمی دکتر بابایی یا محمدرضا آقاجانی. سی‌دی‌ها چرت‌ن! کلاس‌های حضوری، یا آنلاین بهترن...