2777
2789
عنوان

من و کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 85 پست

خب همین که ایمان داری میشه عالیه 

برای شروع هم برای خودت انگیزه ایجاد کن مثلا بگو اگر ۴ ساعت خوندم بعدش میرم فیلم مورد علاقمو میبینم یا یه کاری خودت دوست داری برای خودت جایزه قرار بده یه جورایی انگیره های کوتاه مدت قرار بده برای خودت

🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه شب درس خوندن بازدهی کاذب داره چون که شب مغز وقت استراحتشه و ی چیزی هست که اسمش یادم نیس ترشح میکنه که واسه استراحته 

سعی کن صبح که انرژی بالا داری درس بخونی 

اگه حس درس خوندنت نمیاد عذاب وجدانت رو ب کار بنداز

مثلا من اینطوری میگم به خودم دختره سه نقطه اینقد نخون نخون تا امسال پشت کنکور بمونی سال دیگه بدبخت بشی😂💔

تو این پنج سال چه رتبه های داشتی ؟؟ رشتت چیه؟؟ و چقدر خوندی؟

رتبه‌هام طوری بوده که پرستاری روزانه دانشگاه تهران قبول می‌شدم.

هر سال از همون حدود اردیبهشت و خرداد (اون هم نه 10 ساعت!) می‌خوندم.

پارسال هم که دو هفته خوندم و فقط به خاطر زیستم رتبه‌ام به پزشکی (پردیس) نرسید.

باید هروقت حسش اومد شروع کنی، ولی انقدم خوشبین نباش یهو ب خودت بیای ببینی ی ماه مونده فقط تو هم هیچ& ...

دقیقا هر سال هم همین بلا سرم اومده. برای همین هم موندم چیکار کنم تا دیرتر نشده!

خستگی زیاد شاید کمبود ویتامین چیزی داری دکتر ی سر برو ولی واسه اینکه بخونی من ی راه حل بهت میدم که ...

عزیزم فکر کنم خستگی من بیش‌تر روحی باشه.

حتما امتحان می‌کنم :) مرررسی که برام نوشتی 🤍🍀

امیدوارم امسال بهترین نتیجه رو بگیری...

حس میکنم بی برنامه و سردرگم هستی علاقه داری هدف داری اما نمیدونی از کجا شروع کنی نمیدونی چه مسیری ...

نه برای این نیست. اتفاقا هم خودم هم مادرم ید طولی در برنامه‌ریزی داریم.

بیش‌تر خسته‌ام و بی‌حوصله. به این‌جا پناه میارم، و می‌بینم نیم‌ساعت صبح شده تمام روز...

عزیزم فکر کنم خستگی من بیش‌تر روحی باشه. حتما امتحان می‌کنم :) مرررسی که برام نوشتی 🤍🍀 امیدوارم ...

نگا هرکی مشکلات خودشو داره عزیزم 

ولی بیای ت سرخودت بکوبی که من فلانم بیسارم بنظرت درست میشه معلومه ک ن من نمیگم گریه نکن همش بخند چرا گریه هم بکن ولی تلقین هم به خودت نکن!

انرژی مثبتتو خودت تولید کن یه اهنگ شاد دانلود کنی گوش کنی چقد وقتتو میگیره پرتقال منو پیشنهاد میکنم گوش کنی 

دورت بگردم مرسی امیدوارم بهترین نتیجه تو توهم بگیری 

نمیخام توهین کنم ولی نمیخای بس کنی ۵ سال عمرت بزاری پای اتاق و ی سری کتاب بس نیست؟؟

چرا ی سری کتاب دبیرستانی مسخره جلو اینده تو بگیره

دقیقا هر سال هم همین بلا سرم اومده. برای همین هم موندم چیکار کنم تا دیرتر نشده!

فقط باید شروع کنی

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

میخای ی کاری کنیم رشته هامون فرق میکنه ت تجربی من انسانی 

بیا صبح و ظهر و شب باهم شروع کنیم باهم درس بخونیم البته من صبح رو فقط روز تعطیل میتونم شب گزارش کار تو بده خلاصه نویسی هایی ک کردی بفرست انگیزه میگیری ک ادامه بدی میدونی شب یکی منتظرته ک گزارش ت بشنوه