2777
2789
عنوان

من و کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 85 پست
من ترم اخرکارشناسیم ولی اصلا ازخودم راضی نیستم رشتمم بد نیست ولی من هدفم چیز دیگه ایی هست ۴ماه خوندم ...

اگه ترم آخری، حتما درس‌ت رو تموم کن! حتما! بعدش فرصت داری کنکور بدی.

منم دانشجوی انصرافی‌ام اما من خیلی مونده بود که تمام کنم!

فعلا همت خودت رو برای تموم‌کردن درس‌ت بذار و بعدش برو دنبال چیزی که خودت می‌خوای.

این‌جوری احساس نمی‌کنی این چند سال پوچ بوده. به حرفم گوش کن!

برای این‌که امسال، هم دانشگاه رو تموم کنی و هم کنکور رو شرکت کنی،

به خودت فشار مضاعف وارد نکن. ارزش‌ش رو نداره.

اگه ترم آخری، حتما درس‌ت رو تموم کن! حتما! بعدش فرصت داری کنکور بدی. منم دانشجوی انصرافی‌ام اما من ...

واقعا همیشه از ۳ ۴ ماه آخر شروع کردی؟؟؟؟

میشه پرستاری آورد؟؟

دقیقا تو شرایط تو بودم یکم بهتر شدم و دارم میخونم ولی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا همیشه از ۳ ۴ ماه آخر شروع کردی؟؟؟؟ میشه پرستاری آورد؟؟ دقیقا تو شرایط تو بودم یکم بهتر شدم و ...

نه. دیرتر 😶 یکی دو ماه ...

در طول سال خیلی کم اون‌قدر که قابل گفتن نیست.

من فکر می‌کنم پایه مهمه اما ارزش زمان در ماه‌های منتهی به کنکور هم خیلی بیش‌تر از مثلا مهرماهه!

برای همین هم هرگز ناامید نباش و تلاش‌ت رو بکن.

خب همین که ایمان داری میشه عالیه  برای شروع هم برای خودت انگیزه ایجاد کن مثلا بگو اگر ۴ ساعت خ ...

این امید همیشه نقطه روشن زندگی من بوده.

حتما باید همین کار رو بکنم...

مرررسی که کامنت گذاشتید و راهنماییم کردید 🤍🍀

اگه ترم آخری، حتما درس‌ت رو تموم کن! حتما! بعدش فرصت داری کنکور بدی. منم دانشجوی انصرافی‌ام اما من ...

متاهلم هستم خیلی خستم بخدا

اولاش کتاب نتونستم بگیرم باگوشی ازتلگرام میخوندم چندوقته کتابامویکم یکم گرفتم چقدرم گرون شدن همه کتابای پارسال کلی تغییرات داشتن 

دوست ندارم سنم بره بالاتر حسرت بخورم سعی خودمو میکنم نشدم سال بعد

من روزانه میخونم تودفترچه دیدم زدن باید انصراف بدم حتی اگه ترم اخری باشم دوستمم هست اون گفت مشاورش گفته نه تا شهریور درستون تموم شه ایرادی نداره

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
متاهلم هستم خیلی خستم بخدا اولاش کتاب نتونستم بگیرم باگوشی ازتلگرام میخوندم چندوقته کتابامویکم یکم ...

سلام.

حق داری عزیز. سخت می‌شه.

می‌دونم حسرت چه‌قدر بده و به همون اندازه تلاش برای حسرت‌زده‌نبودن چه‌قدر ارزشمنده...

اما واردکردن فشار مضاعف به خودت خوب نیست.

هم متأهل و هم دانشجو بودن‌ت باعث می‌شه که احساس کنم

اون‌قدر فرق نداره 23 سالگی بری یه رشته دیگه یا 24 سالگی...

منظورم این نیست که تلاش نکنیا. منظورم اینه که برای امسال به خودت عذاب ندی! همین.

امیدوارم موفق بشی و حال‌تم همیشه و در حال خوب باشه 🍀

سلام. حق داری عزیز. سخت می‌شه. می‌دونم حسرت چه‌قدر بده و به همون اندازه تلاش برای حسرت‌زده‌نبودن چ ...

عزیزم مرسی وقت گذاشتی جواب دادی 

درست میگی خیلی فشار هست زمانم کمه منم دغدغه فکری زیاد دارم هی یادم میره

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
@خودممممممم      سلام عزیزجان... خوبی؟ :) اومدم بگم از امروز دیگه می‌خونم. اگه نخو ...

الهی من بمیرم🥺

جانا ببخشید که این مدت نبودم نشد ک باشم🥺

امیدوارم ادامه داده باشی

قول میدم از فردا هرشب هرشب باهات باشم

الهی من بمیرم🥺 جانا ببخشید که این مدت نبودم نشد ک باشم🥺 امیدوارم ادامه داده باشی قول میدم از فر ...

سلام عزیزجان. حال‌ت خوبه؟ سال نوت مبارک! :)

من بعد از مدت‌ها اومدم این‌جا و عذرخواهی می‌کنم که این‌قدر دیر دارم جواب کامنت‌ت رو می‌دم.

امیدوارم ببخشی‌م...

اون‌موقع که نه، شروع نکردم؛ چند روزه که شروع کردم... با 12-10 ساعت هم نه، کُندم هنوز و آروم...

سر نزدنم به این‌جا باعث نشد بخونم اما اثر مثبت‌ش این بود که اعتیادم به سایت کاملا از بین بره. هرچند که همون روزها هم هیچ علاقه‌ای به اتمسفر جاری درش نداشتم... نمی‌دونم چه‌طور اون‌قدر اعتیاد پیدا کرده بودم!

سعی می‌کنم حسرت گذشته و زمان از دست رفته رو نخورم؛ چون حالم رو بد می‌کنه و زمان رو هم ازم می‌گیره.

امیدوارم که یک سال فوق‌العاده پیش‌روت باشه 🍀🤍 بازم بابت تأخیرم ازت عذرخواهی می‌کنم...

سلام عزیزجان. حال‌ت خوبه؟ سال نوت مبارک! :) من بعد از مدت‌ها اومدم این‌جا و عذرخواهی می‌کنم که این‌ ...

سلام جانا

سال نو تو هم مبارک سال خیلی خیلی خوبی داشته باشی پر از موفیقت

خواهش میکنم خوشگلم پیش میاد

امیدوارم پله های موفیقتت رو پشت سرهم طی کنی

روزی دو ساعت هم ک شروع کردی هر روز بهش نیم ساعت اضافه کن تا اخر هفته خودت میبینی چقد پیشرفت کردی😍

از خدا واسمون پیشرفت رو میخوام

سلام جانا سال نو تو هم مبارک سال خیلی خیلی خوبی داشته باشی پر از موفیقت خواهش میکنم خوشگلم پیش میا ...

عه آنلاین بودی :)

خیلی ممنونم ازت. ان شاء الله خبر موفقیت‌مون رو به هم بدیم 😇