2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوردم ولی من درمواقع عادیم  میخورم حالم بد میشه اونم میدونه ولی هردفه دعوت میکنه جیگر و.. ...

دل جگر اگه قیمتیم حساب کنی یک میلیونی میشه من همیشه برای مهمان های با ارزشم چنین کاری میکنم  

من خوردم دوسه دونه برا اینکه بی احترامی نشه ولی مادرشوهرم نزاشت دیگه چون  گفت خوب نیست برات منم ...

ااستراحت مطلق داری و رعایت نمیکنی میری مهمونی

بعد میگی یک وعده دل و جگر ضرر داره و خطر سقط داره؟؟!

به نظر میاد با جاری مشکل دارین نه با غذا

بعدم ایشون که از کشتارگاه برادرتون گرفته پس در جریان بودین غذا چی دارن خب دعوت رو قبول نمیکردین مجبور نبودین برین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بله همیشه ازاونجا گوشت و.. رو تهیه میکنن و هزینه شو نمیدن 

ازون حرفا بودااااا 

چرا باید از کشتارگاه برادر زن داداشش گوشت مجانی بیارن 

یکم شلوغش نمیکنی؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
والا تقصیر تو بوده بنده خدا عزت سرت گذاشته تحویلت گرفته باید سر سفره به روی خودت نمیاوردی حالا چند ل ...

مگه زورش کردم اینجوری دعوت خواهی بگیره به همه برخورد همچین رفتاری ازش سرزد  اونجام هی تیکه مینداخت ا

قبلا کی سقط کردی؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بله همیشه ازاونجا گوشت و.. رو تهیه میکنن و هزینه شو نمیدن 

پس چرا کامنت اول نوشتین جاری گفته کلی خرج کردیم؟

برادر شما چطور دائما گوشت منزل برادرشوهر شما رو تامین میکنه با اینکه میدونه پولش رو نمیدن؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد