2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 78 پست
من خوردم دوسه دونه برا اینکه بی احترامی نشه ولی مادرشوهرم نزاشت دیگه چون  گفت خوب نیست برات منم ...

خب حالا بنده خدا نمیدونست شاید شمام دوس تا خوردی بعد اومدی خونه خوردی دیگه ولش کن ناراحت نباش غصه نخور

زندگی زیباست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از کشتارگاه برادرتون رایگان دل و جگر‌و گوشت آورده بود؟

یه جوری نوشتین  از برادرم آورده آدم حس میکنه هزینش ندادن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شمام شمشیر از رو بسته بودی خب یکی‌دو دونه با نون زیاد میخوردی چیزی نمی شد

خوردم ولی من درمواقع عادیم  میخورم حالم بد میشه اونم میدونه ولی هردفه دعوت میکنه جیگر و..‌ میده که زحمت نکشه زیاد مردا سیخ میکنن و کباب میکنن 

از کشتارگاه برادرتون رایگان دل و جگر‌و گوشت آورده بود؟ یه جوری نوشته  از برادرم ...

دقیقا 

قشنگ من حس کردم اسی ازون افاده ای هاس ک همیشه بقیرو مقصر میدونن 

نمیدونم چرا بقیه دارن ازش دفاع میکنن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خوش گوشت اصلا ضرر نداره همه میخورن دل جیگر و قلوه هم درحد چندتا دونه ضرر نداره مگراینک هرروژ بخورید ...

اره اونا دعوت کردن ولی خونه مادر شوهرم گفت خونه ما اب قطه 

خوردم ولی من درمواقع عادیم  میخورم حالم بد میشه اونم میدونه ولی هردفه دعوت میکنه جیگر و.. ...

خب شما وعده غذایی نرو منزلشون بگو شب نشینی میایم

خدا وکیلی برای مهمون دل و جگر کباب کردن خیلی هزینه بر هست

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

والا تقصیر تو بوده بنده خدا عزت سرت گذاشته تحویلت گرفته باید سر سفره به روی خودت نمیاوردی حالا چند لقمه میخوردی سقط نمی‌کردی والا

منم جای جاریت بودم ناراحت میشدم

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁