2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 78 پست

منم ۲ ماهم بود مادرشوهرم همه رو دعوت کرده بود شبش بهش گفتم من جیگر نمیخوردم ولی فرداش ناهار جیگر داشتن منم یه تخم مرغ آب‌پز کردم و نخوردم شوهرم هم نخورد،همیشه اینجوری میکنه چیزایی که من نمی‌خورم درست میکنه 

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل و جگر وقلوه بدع مکه برا زن حامله؟؟؟من تا پنج ماهگیم میخوردم

منم خوردم بابام قصابی میکنه همش داشتن منم میخوردم طوریم نشد😁 ولی خب میگن نخورید

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خوش گوشتو دل ک میتونستی بخوری 

جیگر مضره فقط

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من جای شما بودم بجای اینکه خودم حرص بخورم حرص جاری رو درمیاوردم،دو تا تکه کوچیک برمیداشتی با نون زیاد میخوردی،هر چیزی کمش چیزی نمیشه،یا هم خودم بلند میشدم اجازه میگرفتم با خنده و شوخی دو تا تخم مرغ برای خودم میزدم

شمام شمشیر از رو بسته بودی خب یکی‌دو دونه با نون زیاد میخوردی چیزی نمی شد

آره بابا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
انتظاری نداشته باشیم از دیگران حالا واقعا دوسه تا میخوردی طوری میشد؟؟نشنیده بودم

من خوردم دوسه دونه برا اینکه بی احترامی نشه ولی مادرشوهرم نزاشت دیگه چون  گفت خوب نیست برات منم خطر سقط دارم دکتر استراحت مطلق نوشته برام