2777
2789
عنوان

سجاد غریبی

491 بازدید | 41 پست

سلام دوستان کیا ویدیو فیس تو فیس آقای غریبی با فورد دیدن آبرو مملکت برد ابرو استان شریف مثل بوشهر که با طارمی وقایدی ریس علی دلواری و وعزیزان بوشهری هم خدشه دار کرد واقعا ناراحت کننده هست من خودم الان ساکن بوشهر نیستم اما ریشه ام برمیگرده اونجا با اینکه استان فارس  زندگی میکنم اما اقوام داریم اونجا و این واقعا غمنگیزه متأسفانه توی مجازی هی به ریش بوشهر میبندن آقا ایشون اهوازی هستند درسته که اهل هرجا باشند ما کاملا یکپارچه هستیم و یه ملتیم اما آدم از توهین‌های مردم دلش میگیره ایشون  مثل خیلی از مردم شریف عرب زبونی  دیگه که مهاجرت کردن اومدن استانهای جنوب ایشونم همینطور لطفا اگه توی فضای مجازی چیزی می‌نویسید به استان بوشهر توهین نکنید ایشون معلومه که یا پول گرفته از شبکه ها و گروه های که علیه ایران هستن یا یه احمقه آخه ابرو یه ملت مسخره دست خودش کرده ما با اینهمه سختی داریم توی کشورمون تحمل میکنیم بعد ایشون راحت مردم نادیده گرفتن یه ذره غرور مملکتم به بازی گرفتن اینهمه پهلوان و آدم بزرگ تو ایران بوده باعث شده به همشون توهین بشه کشورهای دیگه هنوز دهنت باز نشده میگن برو ایرانی دروغی فتوشاپی همه چیز شما بزرگنمایی هست حیف نباشه بعد حسن یزدانی وقهرمانیش اینجوری یه کشور مسخره کنند مطمنم که دستی وپول زیادی پشت این کاره اما واقعا به چه قیمت  این آقا باب میل دشمنان ما کردن و معلومه که یا سود خوبی می‌بره یا از مشکل روانی برخورداره

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ابروی ی کشور با ی مسابقه وباخت از بین میره

نه اما توهین‌ها خیلی زیاده آدم دلش میگیره 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
بدبخت اومد عذر خواهی کرد من نفهمیدم چی بوده خودمم بوشهریم

کلیپش ببین نظرات مردمم بخون عذر خواهیش کاملا الکیه خودش مقصر بود اگه ببینی کلیپه و راجب ماجراشون بخونی میفهمی 

واکثرا خودی ها توهین میکنن

بله و حقم دارن  مردم چون ایشون اصلا ورزشکار نیستن چرا رفتن به اون مبارز خارجی توهین کردن و حرف الکی زدن که نتیجه اش بشه این 

من کلیپ عذرخواهیش که دیدم همه دلداری میدادن میخواستم بفهمم جریان چیه

بزن از اولش توی یتیوب و گوگل میفهمی این آقا توهین کرده و رجز خوانی به مبارز انگلیسی که لقب ترسناک ترین مرد جهان داره بعدم به مردم عکسهای فتوشاپی نشون داده تکه من هالکم فرانک بعد که رودرشون کردن معلوم شد فتوشاپ بوده رسانه های خارجی کلی ایران مسخره کردن مبارزه اصلی ۱۳ فروردینه

نه تنها ربط به کجایی بودنش نداره بلکه این اقا خیلی هم دل و جرات داشته که رفته برای مسابقات.

ورزش کردن خودش به تنهایی همت میخواد برای مسابقات رفتن شهامت هم میخواد علاوه بر همت.

چه ابرویی رفته از ما؟؟؟

حالا خارجی ها ندونن خودمون که میدونیم ورزش کردن اونم ورزش هایی مثل بوکس و یا مسابقات ازاد حتی مربی درست و کارامدی در سطح جهان نداریم.

واقع بین باشید.

این اقا خیلی هم شهامت داشت که به میدان رقابت پا گذاشت.

بله و حقم دارن  مردم چون ایشون اصلا ورزشکار نیستن چرا رفتن به اون مبارز خارجی توهین کردن و حرف ...

من تا چن روز قبل اصلا نمیشناختمش والان هم برام مهم نیست چی میگه ومردم درباره اش چی میگن ولی اینکه چرا فکر میکنن ابروی ی کشور به خاطر ی نفر رفته رو نمی فهمم وقبول ندارم اون فقط ابروی خودش رو برده چون مسابقه ای که داده اصلا رسمی نبوده بیشتر به شرط بندی وسط خیابون میخورد تا مسابقع

با زندگی نساز 🎆زندگی رو بساز�🎆
حالمون بهم خورد از بس اسم این اومد به ما چه اخه

نمی‌دونم شاید برای شما فرقی نکنه نظرتون قابل احترامه اما من راجب اینکه از بس اسم ایشون آوردن خسته شدیم تاپیک نزدم اگه موضوع بخونید میفهمید دوست نداشتید نظر ندید عزیزم 

من تاثیری از اون تپلی کوچولو تو آبروی ایران نمی بینم

آبروی ایرانو خیلیای دیگه خیلی ساله بردن خیالت راحت

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
2790
2778
2791
2779
2792