سلام دوستان کیا ویدیو فیس تو فیس آقای غریبی با فورد دیدن آبرو مملکت برد ابرو استان شریف مثل بوشهر که با طارمی وقایدی ریس علی دلواری و وعزیزان بوشهری هم خدشه دار کرد واقعا ناراحت کننده هست من خودم الان ساکن بوشهر نیستم اما ریشه ام برمیگرده اونجا با اینکه استان فارس زندگی میکنم اما اقوام داریم اونجا و این واقعا غمنگیزه متأسفانه توی مجازی هی به ریش بوشهر میبندن آقا ایشون اهوازی هستند درسته که اهل هرجا باشند ما کاملا یکپارچه هستیم و یه ملتیم اما آدم از توهینهای مردم دلش میگیره ایشون مثل خیلی از مردم شریف عرب زبونی دیگه که مهاجرت کردن اومدن استانهای جنوب ایشونم همینطور لطفا اگه توی فضای مجازی چیزی مینویسید به استان بوشهر توهین نکنید ایشون معلومه که یا پول گرفته از شبکه ها و گروه های که علیه ایران هستن یا یه احمقه آخه ابرو یه ملت مسخره دست خودش کرده ما با اینهمه سختی داریم توی کشورمون تحمل میکنیم بعد ایشون راحت مردم نادیده گرفتن یه ذره غرور مملکتم به بازی گرفتن اینهمه پهلوان و آدم بزرگ تو ایران بوده باعث شده به همشون توهین بشه کشورهای دیگه هنوز دهنت باز نشده میگن برو ایرانی دروغی فتوشاپی همه چیز شما بزرگنمایی هست حیف نباشه بعد حسن یزدانی وقهرمانیش اینجوری یه کشور مسخره کنند مطمنم که دستی وپول زیادی پشت این کاره اما واقعا به چه قیمت این آقا باب میل دشمنان ما کردن و معلومه که یا سود خوبی میبره یا از مشکل روانی برخورداره