2777
2789
عنوان

سجاد غریبی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 41 پست
نه تنها ربط به کجایی بودنش نداره بلکه این اقا خیلی هم دل و جرات داشته که رفته برای مسابقات. ورزش کر ...

این آقا مجبور نبوده مثل خیلی کشورهای دیگه  توی جهان مگه مبارز خارجی به ایشون توهین کرده که بیا مبارزه کنیم لهت کنم با آمبولانس ببرنت این آقا شروع کرده وقتی می‌دونه شرایطش نیست مجبور نیست اگه ایشون بهش توهین شده بود  و ایشون رجز خوانی الکی و فتوشاپ نمی‌کرد و می‌رفت  شکست میخورد بازم همه پشتش بودن وکارش قابل ستایش بود چون بخاطر غرورش رفته واو بهش توهین شده  نه اینکه الکی خودش گیر داده به طرف ادعاشم میشه با بدن فتوشاپیش

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا اصلاااا مسئه مهمی نیست چه ابرویی رفته اخه مگه کی بود مگه چیز مهمی بود اصلا؟

کسی نبود اما نمیدونم چرا خبرش انقددد پخش شده تو سایتا حتی برای خارجیا از اون لحاظ ابرمون رفت😂

من تاثیری از اون تپلی کوچولو تو آبروی ایران نمی بینم آبروی ایرانو خیلیای دیگه خیلی ساله بردن خیالت ...

این میدونم ولی بازم برای اسم  پهلوان های ایران حیفه واقعا 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
کلیپش ببین نظرات مردمم بخون عذر خواهیش کاملا الکیه خودش مقصر بود اگه ببینی کلیپه و راجب ماجراشون بخو ...

همون هیکول ایرانی؟

من رفتم تو کامنت های خارجی ، خارجی ها مسخرمون کرده بودن😐😟

یه سوال دارم چرا سجاد تو عکسای دیگه اینقدر چاق و بلند قد هست ولی تو اون کلیپ که با فورد روبرو شده اینقدر کوتاه و کوچولو موچولو هست ؟

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

والا به بوشهری بودنش مسخره ش نکردن کلا ایرانیا رومسخره کردن بیشترسلبریتیا مسخره ش کردن گناه داشت حالا یکم جوگیره دیشب تولایوش گفته دوست دارم بمیرم ازبس انرژی منفی گرفته منکه نمیشناسمش نمیدونم کجاییه همین که ایرانیه دلم براش سوخت 

همون هیکول ایرانی؟ من رفتم تو کامنت های خارجی ، خارجی ها مسخرمون کرده بودن😐😟

اره دیدی واقعا خوب که یکی اومد مطلع باشه دیدی چیا گفتن واقعا که پهلوان پوریا و پهلوان های دیگه هم مسخره کردن میگن شما فتوشاپین آخه یکی اینهمه سال زحمت می‌کشه اسم‌ قشنگ بلند کنه یکی یه ثانیه نابودش میکنه

والا به بوشهری بودنش مسخره ش نکردن کلا ایرانیا رومسخره کردن بیشترسلبریتیا مسخره ش کردن گناه داشت حال ...

میدونم خودم هم دلم براش سوخت اما مجبور نبود همینجا با شبکه مجازی برای خودش تبلیغ و کار میکرد خودش اینکاره با خودش کرد مردمم ازش دلگیرن

یه سوال دارم چرا سجاد تو عکسای دیگه اینقدر چاق و بلند قد هست ولی تو اون کلیپ که با فورد روبرو شده ای ...

یه ساعت دارم میگم که مردم ایران وکل دنیا سر فتوشاپی بودنش ناراحتن میگن به شعور مردم توهین شده

اون کرکری های قبل از مسابقات رو مارتین فورد هم گفته بود.

نه اول بار دعوت به مبارزه سجاد غریبی کرد