2777
2789
عنوان

خونه تکونی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 35 پست

کمک کن فک کن مهمون فضول میان نگاه میکنن باوجود دختر مجرد تو خونه خونه تمیز هس یان😒 بزا خونه برق بزنه چششون دربیاد😎

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خانم های خانه دار همیشه در حال خونه تکونی هستیم واقعا😊 اول از اتاق ها شروع کن خسته نکن خودتو رو ...

خسته نباشی واقعا عزیزم خونه داری خیلی خیلی کاره سختیه مردام که ماشالله فکر میکنن پادشاهی چیزین نه کمکمی نه چیزی

من امروز بیشتر کارای اشپزخونه رو انجام دادم ولی هنوز کلی کار دارم برای اتاق ها خوشبحال اونا که تموم ...

من مجبورم با مامانم پیش برم ولی همونم که میاد کار انجام بده فقط بالا سرش وایمیستم نمیدونم تمیز کردن خیلی سخته برام😐

کمک کن فک کن مهمون فضول میان نگاه میکنن باوجود دختر مجرد تو خونه خونه تمیز هس یان😒 بزا خونه برق بزن ...

راستش اصلا حرف اونا واسم مهم نیست😂😂

بیشتر به فکر مامانمم همین

حال داری تازه الان فرش بشوری شیشه بشوری بارون میگیره. ما میزاریم اوله تابستون.

چه خووبب تازه ما بچه کوچیکم داریم ولی بازم اصرار به اینه که دمه عید همه چیو بریزن بیرون

چه خووبب تازه ما بچه کوچیکم داریم ولی بازم اصرار به اینه که دمه عید همه چیو بریزن بیرون

بچه کوچیک دیگه بد تر.ما از زمانی ک کوچیک بودیم مادرم میزاشت تابستون که قشنگ امتحانا رو بدیم برگه و ات اشغال و دفتر کتاباهم باهاش شوت کنه بیرون.الان دیگه مدرسه نمیریم ولی عادت بهمون موند

کاش زود تر مستقل شیم.(بدون ازدواج😑)

من راحتم همین جا😂به عشقم میگم ما برا چی باید بریم سر خونه زندگیمون من ک حال ندارم غذا بزارم دوتایی از گشنگی میمیریم همین جا تو اتاق من زندگی کنیم حداقل مامانم یه لقمه دهنمون بزاره نمیریم تازه تو این گرونی کی مستقل میشه همین جا خوبه دیگه دوره هم میگیم میخندیم.میگه من غذا درس میکنم.میگم نمیخوام من اصن میخوام پیش مامانم بمونم بله نمیگم برو خونتون هی کی مامان خودش

من راحتم همین جا😂به عشقم میگم ما برا چی باید بریم سر خونه زندگیمون من ک حال ندارم غذا بزارم دوتایی ...

این در حالیه که بابای ادم هی نگه از ۱۸ سالگی به بعد خرجت با من نیست😐

یه لقمه تو خونه از گلوم پایین نمیره میخوام انصراف بدم برم یه شهر دیگه درس بخونم😂

این در حالیه که بابای ادم هی نگه از ۱۸ سالگی به بعد خرجت با من نیست😐 یه لقمه تو خونه از گلوم پایین ...

اخه راس میگه دیگه ولی پدر من در حالی که کمک میکنه پوله خودمو در بیارم رو پا خودم وایسم هزینه هامم میده ولی ن اونقدر که بی نیاز شم.هر چی میگیره میگه بعدیش ایشالا با پول خودت