دوست مامانم شوهرش معتاد بود ببین یعنی همه چی میکشید بعد خانومه (دوست مامانم) باردارشد یکسال شوهرش خبر نداشت ازش فقط میدونست بچه اش شده
خلاصه دختره یکسالش شد بابای پسره فوت کرد زنه با خونوادش رفتن خونه ی اونا بعد شوهرش کنار در وایساده بود دختر بچه هم بغل داییش بود اصلا باباش به بچش نگاه نمیکرد چون تو حال خودش نبود که ولی یهو بچه برگشته طرف باباش یه جور دستش و باز کرده که باباش بغلش بگیره همون شد و شوهره اون موقع که عین نی قلیون بود الان انگار وزنه بردار کلا گذاشت کنار الان سرپرست تولیدی لباس یه برند خونه خریدن کلی وضع مالیشون توپه
من دوستم از مرگ برگشته کامل راضی بود اصن این چیزارو ندیده فقط یه پل با کلی آدم ک تو یه مسیر راه میرفتن.. خدا بت فرصت دوباره داده حتما با انرژی مثبت ازش استفاده کن
کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبتنام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبتنام کنم
پس چرا چندین ساله زندگی من تیره و تاره چرا هر چی صداش میزنم جوابمو نمیده چرا ی از خدا بی خبر هر بد ...
میدونی مشکل ما چیه عزیزم خودم رو هم میگما .از راهش وارد نمیشیم .کسی در حقت ظلم کرده خدا دعا و نماز معرفی که به واسطه اهل بیت بخون حقت بگیریم . باید بلد باشیم برای هر مشکلی یه راهی هست فقط باید راهش پیدا کرد .برای این مشکلتم راه حل هست خواستی میگم
لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم. حرفی داشتی اینجا بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/16684506750081