2777
2789
ما هر روز وهر دقیقه وثانیه داریم معجزه میبینیم  سر از سجده ی شکر نباید برداریم این همه لطف خد ...

بله هر لحظه که نفس میکشیم 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
هیچی تصادف کردم رفتم کما دقیقا لحظه اخر که میخواستن دستگاه ها رو ازم باز کنن من به برگشتم ولی این چی ...

جانم به فدای مولا😢😢😢

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست مامانم شوهرش معتاد بود ببین یعنی همه چی می‌کشید بعد خانومه (دوست مامانم) باردارشد یکسال شوهرش خبر نداشت ازش فقط میدونست بچه اش شده 

خلاصه دختره یکسالش شد بابای پسره فوت کرد زنه با خونوادش رفتن خونه ی اونا بعد شوهرش کنار در وایساده بود دختر بچه هم بغل داییش بود اصلا باباش به بچش نگاه نمی‌کرد چون تو حال خودش نبود که ولی یهو بچه برگشته طرف باباش یه جور دستش و باز کرده که باباش بغلش بگیره همون شد و شوهره اون موقع که عین نی قلیون بود الان انگار وزنه بردار کلا گذاشت کنار الان سرپرست تولیدی لباس یه برند خونه خریدن  کلی وضع مالیشون توپه

بله هر لحظه که نفس میکشیم 

دقیقا درسته گلم

شهادت امام کاظم رو تسلیت میگم

التماس دعای فرج

لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری من وخانواده ام هم دعا کنید.ممنونم

ان شاءالله همگی حاجت روا بشیم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خب کامل بگو چیشد چ شکلی بود حرفاشون 

اشک های خودم گریه های خودم التماس های خودم که برگردم وقتی میگم دوباره اشک میریزم . فقط اینو بگم عزیزم اونی که خدا تو قران وعده داده موبه مو اتفاق میفته

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
دقیقا درسته گلم شهادت امام کاظم رو تسلیت میگم التماس دعای فرج لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری من وخ ...

چشم

اشک های خودم گریه های خودم التماس های خودم که برگردم وقتی میگم دوباره اشک میریزم . فقط اینو بگم عزیز ...

پس چرا چندین ساله زندگی من تیره و تاره

چرا هر چی صداش میزنم جوابمو نمیده

چرا ی از خدا بی خبر هر بدی و ظلمی تونست در حق من کرد الانم زندگیش گل و بلبله 

چرا ظالما انقد خوش میگذره بهشون

اشک های خودم گریه های خودم التماس های خودم که برگردم وقتی میگم دوباره اشک میریزم . فقط اینو بگم عزیز ...

من دوستم از مرگ برگشته کامل راضی بود اصن این چیزارو ندیده فقط یه پل با کلی آدم ک تو یه مسیر راه میرفتن.. خدا بت فرصت دوباره داده حتما با انرژی مثبت ازش استفاده کن

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
دوست مامانم شوهرش معتاد بود ببین یعنی همه چی می‌کشید بعد خانومه (دوست مامانم) باردارشد یکسال شوهرش خ ...

خدا رو هزاران بار شکر

معجزه رو در قالب های مختلف به ما نشون میدن

پس چرا چندین ساله زندگی من تیره و تاره چرا هر چی صداش میزنم جوابمو نمیده چرا ی از خدا بی خبر هر بد ...

میدونی مشکل ما چیه عزیزم خودم رو هم میگما .از راهش وارد نمیشیم .کسی در حقت ظلم کرده خدا دعا و نماز معرفی که به واسطه اهل بیت بخون حقت بگیریم . باید بلد باشیم برای هر مشکلی یه راهی هست فقط باید راهش پیدا کرد .برای این مشکلتم راه حل هست خواستی میگم

عزیزم....

اشکم سرازیر شد😢😢😢😢😢😢😢😢

ایکاش منم میرفتم و میدیدم خائن ها....کسانی که ظلم می کنند و حق الناس گردن خودشون میندازن، اونجا چه وضعی دارند.

بی صبرانه و مشتاقانه در انتظارم برم اون دنیا در دادگاه عدل الهی حاضر بشم😢😢😢😢😢😢😢😢