2777
2789

بله . من خودم معجزه خودم از مرگ حتمی برگشتم رفتم اون دنیا رو دیدم وبرگشتم .و امشبی شب شهادت  اون عزیزی که همراه دخترش منو شفاعت کردن . عشقمه آقا

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله . من خودم معجزه خودم از مرگ حتمی برگشتم رفتم اون دنیا رو دیدم وبرگشتم .و امشبی شب شهادت  او ...

عزیزم شما که نظر شده ای میشه واسه پسرم دعا کنی

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
بله . من خودم معجزه خودم از مرگ حتمی برگشتم رفتم اون دنیا رو دیدم وبرگشتم .و امشبی شب شهادت  او ...

تعریف میکنی گلم چیشد نذر امام موسی کاظم کردین چی نذر کردین تو رو خدا تعریف کن دلگرم بشیم حال دلم خوب نیست ممنونم

میشه لطفا برای سلامتی منم دعا کنی 

خیلی داغونم 

از همه لحاظ🖤

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
عزیزم شما که نظر شده ای میشه واسه پسرم دعا کنی

چشم اسمش رو بگو حما دعا میکنم به امید خدا . برو تاپیک های امشب من سر بزن . تاپیک اول دردت میخوره 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

[QUOTE=228217777]چشم اسمش رو بگو حما دعا میکنم به امید خدا . برو تاپیک های امشب من سر بزن . تاپیک اول دردت میخوره&nbs ...[/QUOTEاسمش آیدین ....ممنونم ازت عزیزم

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
تعریف میکنی گلم چیشد نذر امام موسی کاظم کردین چی نذر کردین تو رو خدا تعریف کن دلگرم بشیم حال دلم خوب ...

نه من نذر نکردم عزیزم من اصلا تا وان موقع آقا رو نمیشناختم . بانو رو هم همینطور . بعد اینکه از کما دراومدم و برگشتم به زندگی تحقیق کردم فهمیدم کی هستن من از دین فقط نماز روزه رو بلد بودم خدا رحم کرد برگشتم.

چشم اسمش رو بگو حما دعا میکنم به امید خدا . برو تاپیک های امشب من سر بزن . تاپیک اول دردت میخوره&nbs ...

برا منم دعا کن سفید بخت بشم

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
چشم اسمش رو بگو حما دعا میکنم به امید خدا . برو تاپیک های امشب من سر بزن . تاپیک اول دردت میخوره&nbs ...

شما نظر کرده ای تورو خدا ب اقا بگو هلن خیلی گرفتاره خودت کمک کن بره سر زندگیش😭

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭