من ساله پیش حاملگی خارج از رحم شدم خونریزی داخلی کردم خیلی زیاد و روده هام بهم گره خورده بود ولی موندم
جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم
امیدوارم ی فرصت بهتر عزیزم من واقعا این روزا نمیتونم درباره مشکلم حرف بزنم🙏
helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭
من کل زندگیم معجزه بوده بخوام تعریف کنم باید 300 صفحه تایپ کنم
کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبتنام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبتنام کنم