کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبتنام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبتنام کنم
چشم اسمش رو بگو حما دعا میکنم به امید خدا . برو تاپیک های امشب من سر بزن . تاپیک اول دردت میخوره&nbs ...
واسه منم دعا کن یکی دلمو بدجور شکسته برگرده کسی که دوسش داشتم . و همچنین دعا کن کار خیلی خیلی خوبی گیرم بیاد و پولدار بشم و حالمم خوب شه بخدا خیلی سختی کشیدم
helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭
چشم اسمش رو بگو حما دعا میکنم به امید خدا . برو تاپیک های امشب من سر بزن . تاپیک اول دردت میخوره&nbs ...
میشه برای منم دعا کنی به عشقم برسم خسته ام از این وضعیت زندگیم
براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)
هیچی تصادف کردم رفتم کما دقیقا لحظه اخر که میخواستن دستگاه ها رو ازم باز کنن من به برگشتم ولی این چیزی که پزشک های دیدن ولی من چیزی رو دیدم که خدا وعده داده بود و اقا نجاتم دادن همراه دخترشون وگرنه الان خدا میدونه تو چه وضعیتی بودم اون دنیا . من یه دختری بودم که فقط نماز و روز بلد بودم اما حسین وامام علی رو اسما میشناختم بقیه رو نمیشناختم بعد تحقیق کردم به قول معروف مسلمان شدم نه به اسم به عمل شیعه علی شدم خدا رحم کرد خدا رحم کرد خدا رحم کرد
لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم. حرفی داشتی اینجا بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
هیچی تصادف کردم رفتم کما دقیقا لحظه اخر که میخواستن دستگاه ها رو ازم باز کنن من به برگشتم ولی این چی ...
هیچی از اون دنیا یادت نی
کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبتنام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبتنام کنم
چرا لحظه به لحظه اش یادمه . تن میلرزه وقتی یادم میفته و اون دوتا فرشته عذاب
خب کامل بگو چیشد چ شکلی بود حرفاشون