2777
2789

اکثرا از آسیب های اجتماعی صورت میگیره شاید در ژن هاشون باشه 

ولی زمانی که آسیب های اجتماعی میبینن این بروز میکنه 

یا وقتی دجار افسردگی طرف میشه حس کمبود داشتن 

خس ضعيف بودن ،این که از اطرافیان خودش ضعیف تر هست 

گاهی برای جلب توجه و گونه های دیگه 

ولی وقتی دچارش میشن و تجربه میکنن باعث عادت میشه 

و دیکه براشون عادت میشه ولی بعضی ها هستن واقعا آرامش میگیرن و این ها همه درجه بندی داره ولی باید به همه گرایش ها احترام گذاشت و اگه نمیتونیم درک کنیم بهشون توهین نکنیم 

از نظر ژنتیک بخوایم بگیم همش بستگی به رابطه های خانوادگی داره گاهی در کودک نمایان میشه گاهی سر بسته میشه 

شما برین تحقیق کنید اکثرا ۷۰ در صد به بالا که دجار این موضوع هستن یک آسیب هایی دیدن که این اسیب ها هرچی میتونه باشه 

که باعث شده شخص دجار این گرایش ها بشه 

و واقعا آرامش میگیره ،

هیچوقت از bdsmبه عنوان بیمار نام برده نشده،،فقط گرایش متفاوتی دارن که بنظر من قابل احترام نیست اصلا. ...

قابل احترام بودن یا نبودنشو شما تعیین نمیکنی 

بعدم هرچیزی از هرجا میشنوید لطفا باور نکنید خود من الان دچار bdsm,  هستم مورد وحشتناکی هم نیست که اینطوری راجبش صحبت می‌کنید و نمی‌دونم حیوون و لباس خوک و ازین حرفا نیس نهایتش همینه خود آدم دوست داره توی رابطه جنسیش با همسرش با سری ترفند هایی باهاش برخورد بشه که اکثر مردا هم همچین بدشون نمیاد همسر خود من خیلی ازین موضوع خشش هم اومده حتی ،یه رابطه ارباب برده ای بین ژنو شوهره قرار هم نیست کسی بخاد بپذیره نپذیره چون دیگران برای ما مهم نیستن مهم همسر طرفه که قبول داره دیگه چرندیات دیگران واسه هیچکس مهم نیست و ما نیازی نداریم کسی درکمون کنه اینارو فرهنگ سازی کنید!! حتما باید همه جا نشون بدید که کشور جهان سومین؟!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قابل احترام بودن یا نبودنشو شما تعیین نمیکنی  بعدم هرچیزی از هرجا میشنوید لطفا باور نکنید خود ...

سلام تواربابی یا برده .من این گرایش میسترس بودن رودارم اززمانی که نیازجنسی درخودم حس کردم به این رابطه تمایل داشتم ازدردکشیدن وزجروتحقیرطرف حس لذت میکنم البته فقط تویه رابطه نه همیشه اونایی که همیشگی دوست دارندمریضن من سه ماهه ازدواج کردم نمیدونم چجوری بهش بگم میترسم فکرکنه اختلاله جنسیه وبیماری روانی و...وقبول نکنه وتوچجوری بهش گفتی

سلام تواربابی یا برده .من این گرایش میسترس بودن رودارم اززمانی که نیازجنسی درخودم حس کردم به این راب ...

نیازی به گفتن نیس من خودم زنم پاشو آورد طرفم بوسیدم اگه حس مطیع بودن داشته باشه دم رابطه بهش دستور بده اگه حستو درک نکرد بعد باید ازش درخواست کنی که تو رابطه نیازتو در نظر بگیره 

نیازی به گفتن نیس من خودم زنم پاشو آورد طرفم بوسیدم اگه حس مطیع بودن داشته باشه دم رابطه بهش دستور ب ...

من سک روازبی دی اس ام جدامیدونم من موقع رابطه آدمی میشم که هیچکی تابه حال توذهنشم فکرنمیکنه انقدرخشن ولی تویه اون رابطه نیازدوطرف درنظرگرفته میشع ونوعی ابرازعشق وعلاقست وبااحترام همسرمن یک بارپاموبوسیدموقع رابطه ولی حسش ازروی عشق بودنه مطیع بودن من این حسودرک میکنم من بااینجورادمایعنی برده قبل متاهلی زیادبرخوردداشتم الان یکی صحبت کنه باهام معمولی هم تاحدودی میتونم متوجه شم حسشوداره یانه ولی همسرم این حسونداره متاسفانه نمیخوام مجبورش کنم به کاری که دوست نداره چون دوسش دارم وحتی نمیخوام بهش خیانت کنم وازسک هم لذت میبرم