2777
2789

بح بح چه چه راه انداخته بود که خانمش حامله هسو ماه های آخره اما با این حال خونه به اون بزرگی رو تمیز می‌کنه و با سلیقه هس  

و چقدر خانما حق گفته بودن که وقتی امکانات باشه خونه زندگی خوب باشه سلیقه هم میاد حوصله تمیزکردن و برق انداختن هم میاد✨🤌🏻

و اما مردا هم گفته بودن که اگه زن زن خوب باشه یه خرابه رو هم بدی بهش باز بهشت می‌کنه . چقدر بنظرم حرفش خودخواهانه بود چرا باید زن و بچتو تو خرابه نگه داری بعد انتظار بهشت کردنش رو داشته باشی😒

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤

بابا از اهمیت زن گفتن که هر جا باشه خونه رو قشنگ و روشن میکنه 

فقط میخواید گیر مسخره بدید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چی بگم. اما خوشم نمیاد یه مرد فیلم زن حاملشو بگیره بزار اینستا. یا عکسای حاملگی.  چقد حریما راحت برداشته شده!!

فرقی نمیکنه. یا خود خانم عکسای حاملگیشو بزاره

فک میکنم این لحظات جز خصوصیترین مسائل هر زندگیه!

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا از اهمیت زن گفتن که هر جا باشه خونه رو قشنگ و روشن میکنه فقط میخواید گیر مسخره بدید

نه اما منظور مرده همین بود . چند تا زن هم اعتراض کردن اما باز حرف خودشو میزد

نه اما منظور مرده همین بود . چند تا زن هم اعتراض کردن اما باز حرف خودشو میزد

حرفشون اشتباه نبوده 

حضور زن مهم و همه جارو قشنگ تر میکنه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اصن زن چرا باید تو حاملگی کارای اینجوری بکنه؟🫤🫤🫤

هیچکس نگفت گردن شکسته تو کدوم گوری بودی زن پا به ماهت خونتو تمیز کرد؟

مگه تمیزکاری وظیفه زناست؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اصن زن چرا باید تو حاملگی کارای اینجوری بکنه؟🫤🫤🫤هیچکس نگفت گردن شکسته تو کدوم گوری بودی زن پا به ...

نه بعضیا میگفتن که زنت تا آرایش کنه خدماتی هم کارار رو کرده  و زنت خونه رو تمیز نکرده