2777
2789

به نام خداوند رحمتگر مهربان 💓🍀

تا فرصت هست به ریشه مون🌱

به کسی که از او هستیم..

و برگشت مون به سمت خودش هست

به کسی که ما رو آفریده و تدبیر میکنه💯

به کسی که به ما رزق میده

و تمام نعمت ها از اوست☺️

به کسی که تو رو بهتر از خودت میشناسه

و به نیاز هات آگاهه...🤍

به کسی که دلواپسی هات رو میدونه و هیچ وقت تو رو رها نکرده

و این ما هستیم که گاهی ازش فاصله میگیریم.

به کسی که هر لحظه حیات مون بهش وابسته است 

برای راه درست زندگیت برنامه فرستاده

بهت تلنگر میزنه ، نشانه میفرسته✨

که تا دیر نشده برگردی ..

با نوشتن💞لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ💞در ثواب تاپیک شریک باشیم 💓

⁉️اگر سوالی دارین بپرسین 🤗❤️

لا اله الا الله 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

🌿  پیش از آمدن نشانه های بزرگ ، دل را به خدا بسپاریم 

حرّ بن یزید ریاحی همان لحظه که حقیقت را شناخت، مسیرش را عوض کرد و به امام حسین(ع) پیوست؛ نه منتظر نشانه‌های عجیب ماند و نه حادثه‌ای خارق‌العاده.

در روزهایی که عطر اربعین در هواست، ما هم می‌توانیم پیش از وقوع نشانه‌های بزرگ آخرالزمان، توبه کنیم و خود را به کاروان حسین(ع) برسانیم.

خدا همیشه منتظر بازگشت ماست… کافی‌ست یک تصمیم از دل بگیریم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فرصت رو غنیمت بدونیم ⏳

: «اَلْفُرْصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحابِ» که به معنی «فرصت ها مانند ابرها می گذرند»🌫️

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

🌿خدا همیشه نزدیک‌تر از آن است که گمان می‌کنیم…🌿

گاهی آن‌قدر در دل‌مشغولی‌های دنیا غرق می‌شویم که حضور او را فراموش می‌کنیم، در حالی که خدا از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است.

خدا، شنونده‌ی بی‌قید و شرط نجواهای دل ماست؛ کسی که حتی وقتی همه از ما روی برمی‌گردانند، با مهربانی ما را در آغوش رحمتش می‌گیرد.

بازگشت به خدا یعنی انتخاب آرامش در میان طوفان‌ها، یعنی اعتماد کردن به حکمتش، حتی وقتی راه روشن نیست.

هر گامی که به سوی او برداریم، با لطفی چند برابر به استقبالمان می‌آید…

به خاطر نعمت ولایت شُکر کنیم 💗

امام صادق علیه‌السلام فرمود:

🌨 هر روز صبح به خاطر نعمت ولایت، گونه راست خود را زمین بگذار و بگو:

🤲 اللَّهمَ لا تَسْلُبْني ما أَنْعَمْتَ بِهِ عَلَيّ مِنْ وِلایَتَکَ وَ وِلایَةِ مُحَمَّدٍ وَ آل مُحَمَّدٍ عَلَيْهِ وَ عَلَیهِمَ السَّلام

📚فلاح السائل، سید بن طاووس، ص۲۰۹

به نظر شما بالاترین مصداق اسراف در چیست؟🤔

ما وقتی میخوایم هزینه ای بابت خرید کالایی کنیم  ، دقت میکنیم و می سنجیم  که آیا اون کالا ارزش این هزینه رو داره یا نه ؟

اما بابت گرانبهاترین سرمایه مون 

که عمرمون هست 

ریخت و پاش میکنیم 😓

ساعت ها در فضای مجازی می چرخیم

و تلویزیون می بینیم ، 

در کوچه و خیابان و بازار و رفت و آمد داریم

پشت ترافیک و یا در مترو ...

دقیقه و ساعت هایی هست که میشه 

بهترین استفاده رو کرد ⏳

اسراف عمر یعنی

این که این ثانیـه ها ، دقیقه ها و ساعت عمر به بطالت بگذرند ، بعد مرگ برای تک تک آن ها حسرت میخوریم که چه طور سرمایه مون به راحتی سوخت شد ! 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

قبل از رویت نشانه های بزرگ ، به سوی خدا بازگردیم : 

بازگشت به خدا یعنی بیدار کردن دل پیش از آن‌که حوادث بزرگ، ما را ناخواسته بیدار کنند. این بازگشت می‌تواند با قدم‌های ساده اما عمیق آغاز شود:

1_  توبه واقعی : 

اعتراف در دل به اشتباهات و تصمیم جدی برای ترک آن‌ها.

2_نماز با حضور قلب : 

نه فقط خواندن کلمات، بلکه سخن گفتن با خدا.

3_ یاد خدا در طول روز : 

با ذکر کوتاه مثل "یا الله" دل را زنده نگه داریم

۴_ حق الناس را ادا کنیم :

دل‌هایی را که شکسته‌ایم ترمیم کنیم.

۵_قرآن و دعا : 

هر روز چند آیه یا دعای کوتاه بخوانیم تا نگاه و اندیشه‌مان الهی شود.

۶_  به یاد آقا امام زمان بودن : 

با دعا برای فرج و انتظار واقعی، قلبمان را به ولیّ خدا گره بزنیم.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اربعین که می شود ...

اربعین که می‌شود، دلها بی‌اختیار راه کربلا را پیدا می‌کنند. این جاده، فقط یاد گذشته نیست؛ تمرینی است برای آینده… برای آن روز که صاحب‌الزمان(عج) ظهور کند و ما آماده یاری‌اش باشیم.

پیش از آن‌که نشانه‌های بزرگ آخرالزمان فرا برسد،

اللهم عجل لولیک الفرج به حق الحسین علیه السلام🤲

📢 جلوه‌هاى زندگى دنيوى همچون غنچه و شكوفه‌اى است كه هرگز گل نمى‌شود!

🌴 سوره طه 🌴

🕋 وَ لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلى‌ ما مَتَّعْنا بِهِ أَزْواجاً مِنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَياةِ الدُّنْيا لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ وَ رِزْقُ رَبِّكَ خَيْرٌ وَ أَبْقى‌ «131»

⚡️ترجمه:

و هرگز به متاعى كه ما به گروهى از آنها داده‌ايم، 

چشم مدوز كه اين شكوفه و جلوه‌ى زندگى دنياست

و ما مى‌خواهيم

تا آنها را در آن بيازمائيم و به يقين روزىِ پروردگارت بهتر و پايدارتر است.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

حس تنهای درونم می‌گوید :

تو خدا را داری و خدا اول و آخر با توست!✨›

(سهراب سپهری)

در دنیایی که همراه اول و آخر خداست

هیچکس تنها نیست ...روزگارتان خدایی  باد

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

🌿خدا همیشه نزدیک‌تر از آن است که گمان می‌کنیم…🌿

گاهی آن‌قدر در دل‌مشغولی‌های دنیا غرق می‌شویم که حضور او را فراموش می‌کنیم، در حالی که خدا از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است.

خدا، شنونده‌ی بی‌قید و شرط نجواهای دل ماست؛ کسی که حتی وقتی همه از ما روی برمی‌گردانند، با مهربانی ما را در آغوش رحمتش می‌گیرد.

بازگشت به خدا یعنی انتخاب آرامش در میان طوفان‌ها، یعنی اعتماد کردن به حکمتش، حتی وقتی راه روشن نیست.

هر گامی که به سوی او برداریم، با لطفی چند برابر به استقبالمان می‌آید…

۞ وَإِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلَا رَادَّ لِفَضْلِهِ ۚ يُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ ۚ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ⚘

۩یونس۱۰۷۩

۩؎و اگر برای تو خیری خواهد فضل و احسانش را دفع کننده ای نیست؛ 

خیرش را به هر کس از بندگانش بخواهد می رساند و او بسیار آمرزنده و مهربان است⚘

‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‎‌‌♡••࿐

♡↻خدایا تو را سپاس بابت هر چه خیر بر من میخواهی تو را سپاس بابت نگاه پر مهر و محبتت

♡↻پروردگارم من بدون نگاه تو هیچم،

تو به من معنا میبخشی تو مرا احترامم دادی،

تو بودی که خواستی و کمکم کردی

تا به اینجا رسیدم و به بهترین ها میرسم.

🍃و همه چیز را به تو میسپارم

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز