بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شاخه هاش اطلاعی ندارم 😿 ولی خب بعضیا برا تنوع در حد معمولیشو دوس دارن .
تمایل به خشونت در حد فانتزی ممکنه تو همه باشه،،
Bdsmدر واقع لذت از تحقیر و شکنجه ی طرف مقابله که واقعا وحشتناکه..یا لیتل بوی و لیتل گرل،،بدترینش تمایل به رابطه با حیواناته😑
مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:** +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم): دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
هیچوقت از bdsmبه عنوان بیمار نام برده نشده،،فقط گرایش متفاوتی دارن که بنظر من قابل احترام نیست اصلا...
اون اختلالی که شما میگین مثل ترنسا و همجنسگراهاییه که دست خودشون نیس
مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:** +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم): دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
رابطه با حیوان یعنییی چییی من تو یه سایت خوندم لباس سگ و گربه و خوک میپوشن منظورت همینه؟ ...
همونه دیگه،،که باید پارس کنن و....