2777
2789
عنوان

دنبالچه

2531 بازدید | 32 پست

سلام خوبین کسی اینجا هست که درد دنبالچه داشته باشه و درمون شده باشه بدون جراحی حس میکنم اخرین ستون مهرم برامده شده یه حالت برجستگی داره تورو خدا راهنماییم کنین چیکار کنم خوب شه طولانی مدت نشستم تو یه جا برای سه یا چهار ساعت  ممکنه ا  اون باشه

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

به پزشک دسترسی ندارم لطفا از تجربیاتتون در اختیارم بزارین😭😭😭

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

آره اون نشستن طولانی هم بی تاثیر نبوده 

منم چندسال پیش همین دردو داشتم طوری که نمیتونستم حتی روبالشت هم بشینم اگه ده دقیقه یه جا مینشستم موقع بلند شدن مکافاتی داشتم که خدا میدونست حدود یکسال درگیر بودم دیگه رعایت کردم خودش خوب شد

هرجایی که میخوای بشینی از این بالشت های تیوپی هست که وسطش خالیه و پشم شیشه داخلشه بذار زیر پات و بشین روش که قسمت دنبالچت تو جای خالیش بخوره و هیچ تماسی باسطحی که نشستی روش نداشته باشه

بی توقع مهربان باشیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره اون نشستن طولانی هم بی تاثیر نبوده  منم چندسال پیش همین دردو داشتم طوری که نمیتونستم حتی ر ...

چقدر میکشه خوب شه برای شمام برامدگی داشت قیمتش چنده

آره اون نشستن طولانی هم بی تاثیر نبوده  منم چندسال پیش همین دردو داشتم طوری که نمیتونستم حتی ر ...

خدا خیرت بده که جوابمو دادی دارم از ترس میمیرم تو نینی سایت خوندم ممکنه کیست مویی باشه من از جراحی وحشت دارم 

سلام ..این کیست مویی هستش..بزنی تو نت میاد..باید حتما تخلیه بشه..منم دارم شرایطش پیش نیومد برم درمان کنم..وقتی آبسه میکنه پدرم درمیاد تا بیاد خوب بشه..ولی در کل باید حتما درمان بشه..رعایت هم بکنی یه مدت میره و دوباره برمیگرده.تنها راه اینکه دیگه برنگرده اینه که بری تخلیه کنی و بعد اون قسمت رو لیزر کنی که دیگه مویی نباشه که برگرده توی پوست و باعث کیست مویی بشه

خرمابادنبه خوب بکوب مخلوط کن ببندروی دنبالچه ات سه روزبمونه هردفعه که دیدی بومیده عوض کن ازنوببند به یکی ازاشناهای ماطب سنتی گفته بود

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
خرمابادنبه خوب بکوب مخلوط کن ببندروی دنبالچه ات سه روزبمونه هردفعه که دیدی بومیده عوض کن ازنوببند به ...

خوب شد 

سلام ..این کیست مویی هستش..بزنی تو نت میاد..باید حتما تخلیه بشه..منم دارم شرایطش پیش نیومد برم درمان ...

مطمعنی کیست موییه😭😭😭تو رفتی ام ار ای؟

اره میگفت بهتره البته اون رفت براش جامم انداخت فک کنم

در رفتگی داشته

اره مطمئنم.. ام آر آی نرفتم اما معاینه شدم

کی معاینت کرد الان درد هم داری یا خوب شدی