2777
2789
عنوان

دنبالچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 32 پست
دکتر معاینه م کرد.. اره خیلی درد دارم..ولی بعضی وقتا کلا غیب میشه

کار خاصی نکردی برای کاهش دردش شنیدم‌مرهم سیاه خوبه براش و گاهی وقتا خاصیت درمانی هم داره من از دیشب دنبه و خرما رو قاطی کردم گذاشتم خدا خدا میکنم اگه کیست موییه خوب شه چون من فوبیای اتاق عمل و جراحی و اینا رو دارم 

خیلی میترسم از وقتی فهمیدم کارم شده گریه 

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خاصی نکردی برای کاهش دردش شنیدم‌مرهم سیاه خوبه براش و گاهی وقتا خاصیت درمانی هم داره من از دیشب ...

حتما حتما چون تازه در اوردی روزی دو الی سه بار مرهم سیاه بزار..حداقل تا ده روز..تا تخلیه بشه کامل..بعدم ضدعفونیش کن.وقتی هم از حمام یا دسشویی میای بیرون اون قسمت رو خشک کن کامل..تا عفونت نکنه و آبسه نشه

حتما حتما چون تازه در اوردی روزی دو الی سه بار مرهم سیاه بزار..حداقل تا ده روز..تا تخلیه بشه کامل..ب ...

من امتحان کردم اما چون از من کهنه شده میگه حتما جراحی لازم داره..دیگه ازین درمان ها گذشته..بخاطر همین میگم تا تازه س خونگی درمانش کن

من امتحان کردم اما چون از من کهنه شده میگه حتما جراحی لازم داره..دیگه ازین درمان ها گذشته..بخاطر همی ...

دعا کن برام 

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

حتما حتما چون تازه در اوردی روزی دو الی سه بار مرهم سیاه بزار..حداقل تا ده روز..تا تخلیه بشه کامل..ب ...

من دنبه گوسفند و خرما گذاشتم ی چیزی در اومد ازش شبیه چرک بعد انگار یه چیزی ترکید تو بدنم ولی خیلی درد دارم 

برو دکتر تخلیه ش کنه برات

میترسم برم بگه جراحی وحشت دارم ازش

به پزشک دسترسی ندارم لطفا از تجربیاتتون در اختیارم بزارین😭😭😭

سلام دوست من امیدوارم تا الان دنبالچتون بهتر شده باشه من ۵ سال این درد رو داشتم خواستین میتونم از تجربه هایی که بدست آوردم تو این مدت براتون بگم

عزیزم شما مشکلتون برطرف شد؟چیکار کردی؟

سلام عزیزم روغن سیاه و دنبه گوسفند و خرما و از این چیزا گذاشتم

سلام دوست من امیدوارم تا الان دنبالچتون بهتر شده باشه من ۵ سال این درد رو داشتم خواستین میتونم از تج ...

سلام عزیزم شکر خدا خوب شدم ولی ممنون میشم از تجربیاتتون تو تاپیکم بگین ک اگه کسی نیاز داشت ب دردش بخوره

خداروشکر که بهتر شدیدممنونم که جواب دادید

خواهش میکنم عزیزم

سلام دوست من امیدوارم تا الان دنبالچتون بهتر شده باشه من ۵ سال این درد رو داشتم خواستین میتونم از تج ...

میشه تجربتون رو بگین دکتر گفته باید عمل کنم منم بچه ی یکساله دارم نمی تونم

لطفا لایک نکنید.
2790
2778
2791
2779
2792