2777
2789
عنوان

قد

225 بازدید | 17 پست

سلام من میخام قدم حدعقل تا ۱۷۵ بره

الان ۱۴ سالمه

قدم تقریبا ۱۶۰ هست توی ارث هم دارم قد بلند خانواده میگن بیشتر از اینا هم میشی

ولی میخام بدونم چه چیزایی خوبه برای افزایش قد تو تغذیه و ورزش لطفا بگین چی برای افزایش تضمینی قد تو نوجوانی خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل 

ورزش و بارفیکس

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
بیشتر ببینید

بارفیکس حتما برو،کششی ها واینا،طناب بزن،دوچرخه سواری،من بچگیا خیلی بازی میکردم لی لی وکش بازی و...😁

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
چراتو همه تاپیکا عکس بی ربط میذاری

مگه ملت کامنت بی ربط میزارن من حرفی میزنم؟

همیشه باید نظر بدم غیبت کنم چرت بگم؟ حالا یبارم خواستم عکس بزارم لذت ببرید 

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

حدعقل؟🙄😑

بسکتبال برو

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
بیشتر ببینید

بیشترین رشد تو دختر ۱۴ تا ۱۶ سالگی 

بعد ۱۶ رشد قد کاهش پیدا میکنه 

و اکثرا از ۱۸ به بعد دیگه رشد قدی ندارن کم پیش میاد دختری تا ۲۰ سالگی رشد کنه 

پس تو الان تو بازه ی خوبی قرار داری قدت از اینی که هست بیشترم میشه راه داری 

البته اینی که گفتم به طور نرماله ولی ممکنه برای بعضیا متفاوت باشه

🥰