machael مدیر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 4406 عنوان یه سوال | مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 75 پست من به مامانم گفتم بریم خواستگاری ایشونم قبول کرد الان میترسم جواب دختره منفی باشه چیکار کنم جوابش مثبت باشه؟ 1400/12/06 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
machael مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 4406 کاش بری ای دخترع بهت بدن من فقط ۳۰سالگی توببینم اون موقع ازت بپرسم اوضاعت چطورع باشه مشکلی نیست
گل_محمدی۹۹۸۹ عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 3033 منم۲۰سالمه میگم زوده برا شوهر برچه اساسی میخوای زن بگیری برچه اساسی میخوان زنت بدن چرا دهه۸۰اینج ... نمیشه به همه یه نسخه داد ولی منم قبول دارم سن کم برای بعضی ها یکم زودهولی اگه شرایطش باشه چرا که نه
machael مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 4406 انشالله درست میشه مذهبی هستید یا عادی ؟؟ من غیرعادیم برادرم آخونده ولی من مذهبی نیستم
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 نه خب پس ذهنتون رو درگیر این نکنید که نکنه کسی رو دوس داشته باشهممکنه حس بچه گانه به کسی داشته ولی هیچوقت دختر تو این سن و سال ۱۲ تا ۱۷ سالگی عاشق نمیشع خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
معصومه155 عضویت: 1393/07/18 تعداد پست: 9974 داروسازی میخونم عقل هم کامله من فقط تو نی نی سایت دارو ساز و دکتر بیکار میبینم اگه داروساز و دکتر بودی اینجا چیکار میکردی
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 من غیرعادیم برادرم آخونده ولی من مذهبی نیستم منظورتون قرتی هستید؟اخه گفتید غیر عادی😶💔 خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 من فقط تو نی نی سایت دارو ساز و دکتر بیکار میبینم اگه داروساز و دکتر بودی اینجا چیکار میکردی چه ربطی دارهخب بنده خدا تویه سایت عمومیه خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
machael مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 4406 به عنوان یه خانوم که نامزدم سنش مثل شما کمه درک بعضی چیزا رو نداره اگه انشالله وصلت تون جور شد بهش ... نه از اون نظر که بهشون میرسم نمیذارم نگران باشن
jaguar_ عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 1892 نمیشه به همه یه نسخه داد ولی منم قبول دارم سن کم برای بعضی ها یکم زوده ولی اگه شرایطش باشه چرا که ن ... شرایطش نیس سن برا ازدواج خیلی مهم هسعشق ودوست داشتن کافی نیسخیلی چیزای دیگه باید باشه تا ازدواج کرداینکه من دوسش دارم که نشدحرف
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 نه از اون نظر که بهشون میرسم نمیذارم نگران باشن امیدوارم خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
15_yasamin عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 6151 من فقط تو نی نی سایت دارو ساز و دکتر بیکار میبینم اگه داروساز و دکتر بودی اینجا چیکار میکردی وا خب چه ربطی داره چرا دنبال تخریب شخصیتی هستید خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤 اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)
machael مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 4406 منظورتون قرتی هستید؟ اخه گفتید غیر عادی😶💔 نه قرتی نه... مثلا اهل نماز و اینا نیستم و اعتقادی به جهنم و بهشت ندارم.اهل مسکرات و مشروبات هم نیستم کلا فقط همین نماز و روزه اوکی نیستم بقیه چیزا اوکیه
برگ_صورتی عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 5309 باهاش تا حالا حرف نزدی حالا چند جلسه با هم حرف می زنید شاید اصلا از هم خوشتون نیومد
گل_محمدی۹۹۸۹ عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 3033 شرایطش نیس سن برا ازدواج خیلی مهم هس عشق ودوست داشتن کافی نیس خیلی چیزای دیگه باید باشه تا ... پس چطور قدیم ها یه پسر پخته بود و تو بیست سالگی زن می گرفت؟پسر تو این سال ها اوج احساساتشه