2777
2789
من فقط تو نی نی سایت دارو ساز و دکتر بیکار میبینم اگه داروساز و دکتر بودی اینجا چیکار میکردی 

دانشجو داروسازی نگفتم دکتر داروساز بعد هم دارم برای پزشکی اقدام میکنم و بیکار هم نیستم

نه قرتی نه... مثلا اهل نماز و اینا نیستم و اعتقادی به جهنم و بهشت ندارم.اهل مسکرات و مشروبات هم نیست ...

دختره هم مثل خودتونه تیپش عادیه؟

خب چطور اعتقادی به اونا نداری ولی میخای به امام متوسل شی؟؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چطور قدیم ها یه پسر پخته بود و تو بیست سالگی زن می گرفت؟پسر تو این سال ها اوج احساساتشه

شما داری میگییی قدیممم

داداش من وقتی۲۱سالش بود نامزد کرد

۲۳ازدواج کرد

خونه داشت ماشین داشت کارشم داشت

از نظرمالی حمایت میشد

الان۳۲سالشه

میگه چرازندگیمو خراب کرد

اون موقع کلی عاشق معشوق بود

به بابامیگه چرا روزی که گفتم فلانی میخوام نزدی تودهنم پاشدی حمایتم کردی

مگه چندسالمه که الان دوتا بچه دارم

من اصلا نفهمیدم جوونی چیه

زندگی چیه تا ی ذره بزرگ شده رفتم تو متاهلی

ببین متاهلی خیلی مسئولیتش سنگین هس

خیلیییی زیاد

بعدم نمیشه الان با۳۰سال پیش مقایسه کردکه

خب الان کارم گیره😁.دختره هم آره اینجوره

وقتی اعتقاد قلبی نداشته باشی فایده نداره🙂🙏🏻

مادر من بلده زبان بند کنه تاحالاهم اکثرا جواب گرفتن

ولی شما متاسفانه اقا هستید ممکنه هم استانی هم نباشیم

وگرنه اگه خانوم بودین میگفتم میومدین مامانم براتون انجام میداد

رایگانم انجام‌میده با سوره قران

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
حالا نمیشه از راه دور اینکارو کنین

نه باید روی قند یا شیرینی که میبرین که دختره بخوره روش ایه بخونه

با یه پارچه و نخ تبرک شده باید میزاشتین تو جیب تون

که متاسفانه نشدنیه

به دلتون بد راه ندید اگه خودتون یا خانوادتون خوب باشید پس دلیلی واسه جواب منفی نیست

نه باید روی قند یا شیرینی که میبرین که دختره بخوره روش ایه بخونه با یه پارچه و نخ تبرک شده باید میز ...

خوبیم باهاشون ولی میترسم😐

بعد از کجا بفهمم کس دیگه ای رو دوست نداره؟وبهم جواب بله میده

خوبیم باهاشون ولی میترسم😐 بعد از کجا بفهمم کس دیگه ای رو دوست نداره؟وبهم جواب بله میده

خب اگه کسی دیگه رو بخاد که دیگه نشدنیه

اگه نشد یعنی قسمت نشده پس الکی استرس ندین به خودتون