2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم۲۰سالمه میگم زوده برا شوهر برچه اساسی میخوای زن بگیری برچه اساسی میخوان زنت بدن چرا دهه۸۰اینج ...

نمیشه به همه یه نسخه داد ولی منم قبول دارم سن کم برای بعضی ها یکم زوده

ولی اگه شرایطش باشه چرا که نه

نه

خب پس ذهنتون رو درگیر این نکنید که نکنه کسی رو دوس داشته باشه

ممکنه حس بچه گانه به کسی داشته ولی هیچوقت دختر تو این سن و سال ۱۲ تا ۱۷ سالگی عاشق نمیشع

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
من غیرعادیم برادرم آخونده ولی من مذهبی نیستم

منظورتون قرتی هستید؟

اخه گفتید غیر عادی😶💔

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
من فقط تو نی نی سایت دارو ساز و دکتر بیکار میبینم اگه داروساز و دکتر بودی اینجا چیکار میکردی 

چه ربطی داره

خب بنده خدا تویه سایت عمومیه

نمیشه به همه یه نسخه داد ولی منم قبول دارم سن کم برای بعضی ها یکم زوده ولی اگه شرایطش باشه چرا که ن ...

شرایطش نیس 

سن برا ازدواج خیلی مهم هس

عشق ودوست داشتن کافی نیس

خیلی چیزای دیگه باید باشه تا ازدواج کرد

اینکه من دوسش دارم که نشدحرف

نه از اون نظر که بهشون میرسم نمیذارم نگران باشن

امیدوارم

من فقط تو نی نی سایت دارو ساز و دکتر بیکار میبینم اگه داروساز و دکتر بودی اینجا چیکار میکردی 

وا خب چه ربطی داره 

چرا دنبال تخریب شخصیتی هستید

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
منظورتون قرتی هستید؟ اخه گفتید غیر عادی😶💔

نه قرتی نه... مثلا اهل نماز و اینا نیستم و اعتقادی به جهنم و بهشت ندارم.اهل مسکرات و مشروبات هم نیستم کلا فقط همین نماز و روزه اوکی نیستم بقیه چیزا اوکیه