2777
2789
بچه ها اینقدر توی دلش رو خالی نکنید هی نگید سنت کمه انشالله که هرچی خیره پیش میاد و خوشبخت بشید خو ...

وای دقیقااا شوهر منم وقتی اومد خواستگاریم ۲۱ سالش بود نمیدونم چرا اینقدر براشون عجیبه

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادیات ملاک خوشبختی نیست

ببین برای داشتنش از چه چیزهایی راضی هستی بگزری

و چه کارهایی انجام میدی براش

اینارو بهش بگو اگه کس دیگه ای رو دوست نداشته باشه حتما به تو فکر میکنه

Marjan jooooon  سابق هستم . کاربرایی که به اکانت قبلیم پیام میدن مطلع باشن من قادر به خواندنشون نیستم !!!   
داروسازی میخونم عقل هم کامله

به عنوان یه خانوم که نامزدم سنش مثل شما کمه درک بعضی چیزا رو نداره اگه انشالله وصلت تون جور شد

بهش ماهی یکبار دوبار خرجی بدین بدون اینکه بگه نزارید مثل من حسرت یه ابنبات به دلش بمونه

هیچ وقت وابستگی شدید به خواهرتون نداشته باشید

خلاصه تزازید اون خانوم کمبود احساس کنه

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
از کجا بفهمم کس دیگه ای رو دوست نداره؟

گذشته اش براتون مهمه؟

خب اینکه چرا زود میرم میترسم از دستش بدم. و اینکه شما چرا ازدواج نمیکنی رو خب زود میدونید من چیکار ...

کاش بری ای دخترع بهت بدن

من فقط ۳۰سالگی توببینم

اون موقع ازت بپرسم اوضاعت چطورع

امیدوارم جواب بده

انشالله درست میشه

مذهبی هستید یا عادی ؟؟