2777
2789

۲۰ سااااااالتههههه؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😕😕😕چی داری؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعایی وردی چیزی نداره علمی فکر کنین

بعله من سراغ دارم به حضرت زهرا متوسل بشید چهل روز نیت کنید حدیث کسا بخونید در کنارشم نماز اول وقتم‌بخونید

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
۱۸

همسن منه😁

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
خونه ماشین پول هم به مقدار کافی دارم.

عقل چی؟؟

شغلت چیه؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بعله من سراغ دارم به حضرت زهرا متوسل بشید چهل روز نیت کنید حدیث کسا بخونید در کنارشم نماز اول وقتم‌ب ...

چهل روز که روز عروسی برادرش میخوایم بهشون بگیم تا اونوقت میشه؟

داروسازی میخونم عقل هم کامله

خداروشکر

بستگی داره ب اینکه شرایط شما چطور باشه و معیار اون دخترخانوم چی باشه.کاری نمیشه کرد ک تضمینی جواب ایشون مثبت باشه

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
چهل روز که روز عروسی برادرش میخوایم بهشون بگیم تا اونوقت میشه؟

اره خیلی عالیه در کنارشم سوره یس بخونید عالی ترر

حدیث کسا رو بعد نماز ظهر بخونید سوره یس هم بعد از نماز شب

اگه چهل روز دیگه میخاین بگین عالیه

اگه هم زودتر چله ۱۴ روزه بردارید

منم۲۰سالمه میگم زوده برا شوهر برچه اساسی میخوای زن بگیری برچه اساسی میخوان زنت بدن چرا دهه۸۰اینج ...

خب اینکه چرا زود میرم میترسم از دستش بدم.

و اینکه شما چرا ازدواج نمیکنی رو خب زود میدونید من چیکار کنم

داروسازی میخونم عقل هم کامله

واقعابراتون خیلی زوده،منوهمسرم هم توسن کم ازدواج کردیم خداروشکرزندگی نسبتاخوبی داریم ولی همش حسرت زندگی‌مجردی رومیخوریم عجله نکنید

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.