2777
2789
عنوان

جدا شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکسال طول کشید تا تونستم کنار بیام و فراموشش کنم

ولی خب من خیلی دوسش داشتم و رابطه رو هم اون تموم کرد

الان که با خودم فکر میکنم میگم من چقد دیوونه بودم که یکسال بخاطرش این همه گریه کردم

توام نگران نباش عزیزم ،ازین مرحله که بگذری اسمشم بزور یادت میاد😉

مجازی بود خواست بیاد قرار خودم‌کنسل کردم همه چی بهم‌ریخت:/

اون اگر واقعا دوستت داشت و آدم بدرد بخوری بود صد بار دیگم کنسل میکردی باز ولت نمیکرد

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

من یکسال طول کشید تا تونستم کنار بیام و فراموشش کنم ولی خب من خیلی دوسش داشتم و رابطه رو هم اون تمو ...

خداروشکر که فراموشش کردی😍

منم خیلی دوسش داشتم رابطمون من اولش تموم کردم قرار شد بهم برگردیم ولی همه چی تموم شد و اون نخواست 

نمیدونم مقصر کدوممون بودیم 

شما چتدماه باهم بودین؟

اون اگر واقعا دوستت داشت و آدم بدرد بخوری بود صد بار دیگم کنسل میکردی باز ولت نمیکرد

جریانش مفصله صرفا بخاطر کنسل کردن نبود 

من رابطه رو کلا تمومش کردم و قرار شد وقتی شرایط اوکی شد برگردیم بهم درسته من کات کردم اما همع چیو واسه همیشه تمومش نکردم حتی اون خودش گف درسته جدا شدیم اما قرار نیست دشمن شیم یا باهم بد شیم 

اما بعد ۲ ماه منو از اینستاش حذف کرد کلا ...

خداروشکر که فراموشش کردی😍 منم خیلی دوسش داشتم رابطمون من اولش تموم کردم قرار شد بهم برگردیم ولی هم ...

ما ۲ ۳ سالی باهم بودیم 

اشکال نداره فداسرت انقدر کیس خوب زیاده😁

ما ۲ ۳ سالی باهم بودیم  اشکال نداره فداسرت انقدر کیس خوب زیاده😁

ما زیر ۱ ماه بودیم اما رابطمون عمیق بود متاسفانه 

الان چندماه گذشته هنوز حالم خوب نشده 

میترسم دیگه کسی مثل اون انقدر مچ پیدا نشه

ما زیر ۱ ماه بودیم اما رابطمون عمیق بود متاسفانه  الان چندماه گذشته هنوز حالم خوب نشده  ...

منم نگران بودم که پیدا نشه ولی پیدا شد

موردای خوب تو دانشگاه زیادن😅

چندسالته؟