2821
2789
عنوان

حیح بیاید

54 بازدید | 4 پست

بیاید از زندگیم بگم پدر و مادر خیانت کار...

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂

مامانم از وقتی که من یکی دوسالم بوده مردی نمونده تو شهرمون ک باش نبوده باشه زندگیمون خیلی بده خیلی

همش با بابام دعوا می‌کنه بمن گیر میده نمی‌ذاره با دوستام زیاد ارتباط داشته باشم

همش فک می‌کنه منم با ی پسرم

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امسال بابام با یکی از فامیلاشون دوست میشه و براش 20میلیون گوشی میخره 

حالا همه فهمیدنو تموم شد دیگم اون کارو نکرد

مامانم چی حتی الان ک یه برادر یک ساله دارم دست بردار نیست

ب کارش ادامه میده باز

همش ب منو بابام تهمت میزنه بمن میگه ذوس پسر دارم ب بابام طعنه میزنه

اصلا بدم ازش میاد 

2825
2823
2791
2779
2792