هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
مامانم از وقتی که من یکی دوسالم بوده مردی نمونده تو شهرمون ک باش نبوده باشه زندگیمون خیلی بده خیلی
همش با بابام دعوا میکنه بمن گیر میده نمیذاره با دوستام زیاد ارتباط داشته باشم
همش فک میکنه منم با ی پسرم
هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
امسال بابام با یکی از فامیلاشون دوست میشه و براش 20میلیون گوشی میخره
حالا همه فهمیدنو تموم شد دیگم اون کارو نکرد
مامانم چی حتی الان ک یه برادر یک ساله دارم دست بردار نیست
ب کارش ادامه میده باز
همش ب منو بابام تهمت میزنه بمن میگه ذوس پسر دارم ب بابام طعنه میزنه
اصلا بدم ازش میاد