2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

22 بازدید | 5 پست

من ۱۶ سالمه بعد چون پریودیم نامنظم بود رفتیم دکتر برام سنوگرافی و آزمایش هورمونی نوشت ، سونوگرافی که رفتم گفت کیست داری ، و زیر دلم سمت راست هم یه سری وقتا درد میکنه که گفت همون کیسته ( کیست هموراژیک)

بعد رفتیم دکتر چند تا قرص و پودر و اینا داد که پریود بشم

و من الان خیلییییی میترسم و استرس دارممم تو گوگل که سرچ کردم حتی کیست ممکنه سرطانی هم بشه و خیلی میترسممم

میشه کسایی که کیست داشتین بیاین بگین چیکار کردین یا کیستتون چطوری بود زود خوب شد یا نه؟

به جز نامنظم بودن علائم دیگه ای نداشتی؟ مثل موی زاعد یا جوش و... من رفتم گفت سونو چیزی نشون نمیده و پاکه ولی تنبلي دارم به تو هم گفت تنبلي داری یا نه؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹 تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم..... و بالخره بعد اون تاریخ به ۲ تاش رسیدم انشالله بقیه شم خدا هوامو داره و برآورده میکنه

منم داشتم هفت سانت هست کیستم باردار نمیشدم بعد پنج سال باردار شدم با همون کیست هفت سلامتی دکتر گفت به مرور زمان از بین میره موی زاد دارم جوش دارم نامنظمی پریود داشتم درد داشتم سمت راست شکمم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به جز نامنظم بودن علائم دیگه ای نداشتی؟ مثل موی زاعد یا جوش و... من رفتم گفت سونو چیزی نشون نمیده و ...

به من گفت کیسته البته قبل اینکه برم سنو گفت شاید تنبلی تخمدان باشه ولی بعد معلوم شد کیست بوده و دکتر گفت کیست داری حرفی از تنبلی تخمدان نزد بهم

منم داشتم هفت سانت هست کیستم باردار نمیشدم بعد پنج سال باردار شدم با همون کیست هفت سلامتی دکتر گفت ب ...

منم سمت راست شکمم درد دارم ،خب چطوری بود خوب شدی الان کیست از بین رفت؟

منم سمت راست شکمم درد دارم ،خب چطوری بود خوب شدی الان کیست از بین رفت؟

نه الان باردارم سه ماهه کیست هم در کنارش دارم انقد دارو خوردم که اخرش باردار شدم ولی کیستم کامل خوب نشده هنوز هست دکتر گفت باید زیر نظر باشی و بعد زایمان بازم دارو بخوری که کیست تان بیشتر نشه من تنبلی تخمدان هم داشتم