2777
2789
عنوان

کسی گوشی a32 داره؟

4363 بازدید | 36 پست

اگه خودتون یا اطرافیانتون دارید چطور گوشی هست .خوبه از نظر دوربین و سخت افزاری و اینکه داغ یا هنگ نکردن .من میخوام بگیرم رم 6 .4gولی دو دل هستم شنیدم هنگ میکنه لطفا راهنمایی کنید

عالیه رم ۶ بگیر 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲

همه چیش عالیه .نه هنگ میکنه نه داغ میکنه 

کیفیت دوربین هم عالیه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودتون دارید؟

اره . نترس هنگ هم نمیکنه مگ میخوایی ۲۴ ساعته بازی انلاین کنی 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
شما خودتون دارید؟

رم ۶ و فورجی خوبه

همه چیش عالیه .نه هنگ میکنه نه داغ میکنه  کیفیت دوربین هم عالیه

امیدوارم اینطور باشه تا حالا تجربه با گوشی سامسونگ نداشتم .هواوی داشتم عالی بود نه هنگ میکرد نه داغ میشد

یه واقعیت میگم  میدونی اگه ال سی دیش ضربه بخوره بشکنه یا تعویض کنی اصلیش 4 میلیون باید واسش هز ...

خب عزیزمن گوشی های دیگه هم همینن ‌

فقط a32نیس 

تازه دوست همسرم که تعمیرات موبایل داره میگفت تاحدی ضدضربس

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
امیدوارم اینطور باشه تا حالا تجربه با گوشی سامسونگ نداشتم .هواوی داشتم عالی بود نه هنگ میکرد نه داغ ...

سامسونگ عالیع نترس

خب عزیزمن گوشی های دیگه هم همینن ‌ فقط a32نیس  تازه دوست همسرم که تعمیرات موبایل داره میگفت ت ...

ولی گوشی شیائومی اشتباه نکنم نوت 10 اس 1 تومن ال سی دیش درکل قیمت این گوشی ال سی دیش خیلی گرونه و اتفاقا دوست برادرم این نکته به داداشم گفته بود گفت آ32 دارم امروز باز شده فردا خواسته بفروشه بشرط میدم 1500 زیر قیمت اما مواظبت لازم یکی عین داداشم همه چیز پودر میکنه یه گوشی سر یه سال میندازه اشغالی 😐